phobosq Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 ja to bym dorzucil jeszcze lekka reka: Stratovarius - Forever Freedom Call - Turn Back Time Edguy - Scarlet Rose, Wash Away The Poison i zeby bylo smiesznie :) Kat - Lza dla cieniow minionych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zippora - See the sun <piekna pioseneczka dla zakochanych i w gole :P> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Padło tu dużo naprawdę fajnych, romantycznych kawałków, ale ja zaproponuję coś innego - dla tych co nie słuchali - Soundtrack z serii gier Final Fantasy. Nie wszystko oczywiście, ale są tam naprawdę prawdziwe perełki. No i nie mozna zapomnieć o twórczości Ennio Morrricone. Masa kapitalnego grania na randkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akagi Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Polecałbym soundrack z Twin Peaks, zwłaszcza "Falling" Julee Cruise. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Blue Caffe- Love Snong -a fuuuuuu :| Żygi z kupą : A tak na serio-Przestudiuj sobie The Doors - ponadczasowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Klasyk, ktory wzbudzi Twa panne w zachwycenie: Frank Sinatra - Romance Polecam goraco! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Nie wiem czy było, ale dodam ze swoje strony: Scorpions! Ludzie - ten zespół nagrał tyle ballad, że głowa boli :) Np: Still loving you Living for Tomorrow Wind of Change You and I i moja ulubiona Lonley Nigts Polecam i pozro i pa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Saybia - The second you sleep (Cała płyta - Rewelacja!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...