Gość Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 czy mozecie wymienic tytuly swoich ulubionych PIOSENEK(wazne) swiatecznych - nie koled?? czesto przed swietami w Zet czy innej stacji leca...a po drugie nie pamietam ich tytulow... jedyne fajne coi mi sie nasowa to: -z kopyta kulig.... -chris rea - driving home for christmas wiem ze jest na pewno jeszcse jakas polska(cos z mikolajem, broda itp.:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 coca-cola "coraz blizej swieta" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 E to mi sie podoba tez chcetnie byc cos na swieta sciagnal troche muzyki swiatecznej :arrow: Wham - Mery christmas (swiateczna kosa) A wiecie co juz w telewizji swiateczne reklamy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Nr. 1 - Wham - Last Christmas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jak ja kocham swiateczna atmosfere na 2 miesiace przed swietami. sprawia ze jak przychodzi Boze Narodzenie to mam dosc swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jak ja kocham swiateczna atmosfere na 2 miesiace przed swietami. sprawia ze jak przychodzi Boze Narodzenie to mam dosc swiat.Hehe dokładnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Frank Sinatra - Let It Snow! Bing Crosby - I'm Dreaming Of A White Christmas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 alicia's music - coca cola christmas song :D i Wham - Last Christmas a nie jakie Mery Christmas :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Frank Sinatra - Let It Snow! Bing Crosby - I'm Dreaming Of A White Christmas :D Do tych kawałków (nie ma to jak Die Hard 2 w święta i Let It Snow na końcu :wink: ) dodałbym: Jingle Bells Rock - Neil Diamond (ten z Home Alone 2) BTW możnaby dodawac jakie filmy lubi się oglądać w święta :wink: Star Wars (wszystkie oglądam co roku), Home Alone, Die Hard - dwie ostatnie pozycje są powtarzane dość często - co święta więc jest co oglądać :D Pozdrawiam fanów świąt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 BTW możnaby dodawac jakie filmy lubi się oglądać w święta :wink: Star Wars (wszystkie oglądam co roku), Home Alone, Die Hard - dwie ostatnie pozycje są powtarzane dość często - co święta więc jest co oglądać :D Te filmy to juz tradycja swiateczna, niewyobrazam sobie swiat bez nich :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Deicide - Bible Basher :lol: Kat - Czarne Zastępy :lol: Tak na powaznie to nic mi sie nei nasuwa do glowy :? ;) Moze dlatego ze nei slucham radia a telewizje ogladam sporadycznie ;] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 co do filmow, to : w krzywym zwierciadle, blizniacy, potem film z arnoldem o ciazy i najwazniejsze : *fanfary* mordercze pomidory czy jakos tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Laleczka Chucky, to pamietam lecialo kilka razy na bylym RTL 7 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 BTW możnaby dodawac jakie filmy lubi się oglądać w święta :wink: Star Wars (wszystkie oglądam co roku), Home Alone, Die Hard - dwie ostatnie pozycje są powtarzane dość często - co święta więc jest co oglądać :D Te filmy to juz tradycja swiateczna, niewyobrazam sobie swiat bez nich :lol: 8O A Grinch się nie podobał :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 może podacie linki do tego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Jest taka świateczna piosenka: Gosc nie spiewa tylko mowi , ma ma taki bardzo wysoki glos, w tle leci wolna melodnia. Bodajze jest to Louis Amstrong :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 para wino - lulajze jezuniu ;D przeje* kawalek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 jan wayne - christmas time 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 E to nie jest Louis Amstrong... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 BTW możnaby dodawac jakie filmy lubi się oglądać w święta :wink: Star Wars (wszystkie oglądam co roku), Home Alone, Die Hard - dwie ostatnie pozycje są powtarzane dość często - co święta więc jest co oglądać :D Te filmy to juz tradycja swiateczna, niewyobrazam sobie swiat bez nich :lol: 8O A Grinch się nie podobał :wink: :D Song about Mr. Grinch :lol: :lol: :lol: 8) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Dla mnie wypas to Cliff Richards - Christmas time. Spoko jest Wham i jeszcze parę innych ale tytułów nie pamiętam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 BTW możnaby dodawac jakie filmy lubi się oglądać w święta :wink: Star Wars (wszystkie oglądam co roku), Home Alone, Die Hard - dwie ostatnie pozycje są powtarzane dość często - co święta więc jest co oglądać :D Te filmy to juz tradycja swiateczna, niewyobrazam sobie swiat bez nich :lol: 8OMyślałem, że tylko ja jestem tak potłuczony żeby ogladać Szklaną Płapkę 2 w kazde święta :wink: :lol: Jeszcze jeden powtarzany w nieskończoność film - Tylko dla orłów (Where the Eagle Dare) :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 BTW możnaby dodawac jakie filmy lubi się oglądać w święta :wink: Star Wars (wszystkie oglądam co roku), Home Alone, Die Hard - dwie ostatnie pozycje są powtarzane dość często - co święta więc jest co oglądać :D Te filmy to juz tradycja swiateczna, niewyobrazam sobie swiat bez nich :lol: 8OMyślałem, że tylko ja jestem tak potłuczony żeby ogladać Szklaną Płapkę 2 w kazde święta :wink: :lol: Jeszcze jeden powtarzany w nieskończoność film - Tylko dla orłów (Where the Eagle Dare) :P . Dzięki naszej telewizji, znam wszystkie części prawie na pamięc :lol: 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Yello - Jingle Bells Tez jestem ciekaw jakie ambitne filmy zaoferuje nam telewizja (za przeproszeniem) publiczna i jakiegoz to Big Frajera wymysli TVN (poziom kretynizmu ich programow ostatnio zbliza sie do idealu :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Jeszcze jedna piosenka: Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Rudolf, The Red Nose Raindeer; pffffffff; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a coś takiego bardzej rockowego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 macarena i bajlando ot co w Święta lubię :lol: :wink: lubie też coś bardziej nastrojowego typu "riving home for christmas" i klika utworków których tytułów nie znam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Rudolf, The Red Nose Raindeer; pffffffff; Ale wersja Deana Martina :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...