bambus Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 eno panowie to ktore zainstalowac do athlona xp AMD K7 XP Drivers v.5.1.2600.1152 WHQL czy Athlon 4/Duron XP Drivers v.5.1.2600.28 WHQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 probowalem tak i tak - same krytyczne wyskakuja i cos tam jeszcze ale nic do amd ;/ moze w sp1 bylo to ?? no to ja nie wiem - WU odpalam dopiero po SP1 i zawsze jest :D musisz w takim razie sciagnac te z podanego linka - albo sprawdz jaka masz teraz wersje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja mam sp1 i mi w wu bez problemu znalazło jak by tak do amd maila napisać z zapytaniem jakie sa najnowsze i gdzie mozna je znaleść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja wlasnie nie korzystam z windows update te wlasciwe to athlon xp a nie athlon 4/ duron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 moze ktos testy zrobi ? za jakies 3/4 dni bede winde naprawial , zrobie testy z tym sterownikiem i bez , tylko te najnowsze musze znalesc , winde mam xp pro +sp1 to zobacze co z tego bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 A czy są jakies sterowniki dla procka ale pod win98se?, bo rozumiem iż te tu podawane tyczą się win xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 no mowa tu o sterach do proca do xp lae do 98 też powinny być u mnie 400marków jak mówiłem szukam nowszych jak znjde to podam wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 A sa stery do P4 :Dsa napewno wpisz w szukaj intel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Virtuomaniak jak znajdziesz daj znaka :!: Ciekaw jestem co takie stery potrafią wykombinować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 szukam do intela i nie ma :( a moze ktos laskawy jakis link zapodoa ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 no chyba, ze to: ftp://ftp.us.dell.com/chipset/R66367.EXE ale to sa drivery do MOBILE P4 - czyli jak mniemam do laptopow ? czy tez jestem lama ? ;) zaintstalowalem to to i w sumie nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 szukam do intela i nie ma :( a moze ktos laskawy jakis link zapodoa ? :) :roll: http://www.winxp.com.pl/cgi-bin/newsproxp/...news.cgi?search w wyszukaj wpisz intel i nastepnie poszukaj tego :arrow: Niedziela 14 września 2003 Intel P4 CPU driver 5.1.2600.1264 47,8 Mb :!: Liczac od gory jest to 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No więc panowie i panie :wink: jestem po instalce systemu. Składniki: Win XP Pro Service Pack 1 Via hyperion 4.49 no i te stery do proca (z lutego) Powiem jedno - nie widze żadnej różnicy :( PCMark pokazuje zawsze dla CPU ok. 6800, w 3D01SE również brak zauważalnej różnicy. Nie wiem może to przez SP1, albo że mam thortona 8O , albo na chipsecie KT333 nie ma żadnej różnicy - nie mam pojęcia, a 300-400 pkt w 3DM by sie przydało - atakowałbym 14K. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 u mnie bez roznicy testowalem oba... winxp sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 a na p4 z nowymi sterami jaka jest róznica w wynikach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...