Qezal Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jestem szczęśliwym ? posiadaczem w/w karty... Wszystko fajnie grafika spoko itp. ale niedawno nabyłem Call Of Duty i uradowany przystąpiłem do SP gdyz MP w CoD mnie kompletnie nie pociaga :roll: ale nieważne... Przeszedlem 3 pierwsze misje wlacznie z treningowa i nagle gra zawiesiła sie :| Nic nie pomagalo wiec zrobilem restart... po zaladowaniu sie windy XP ukazal sie na monitoze komunikat iz cos tam cos tam jest nie tak z moim Radeonem :| Mialem zainstalowane najnowsze stery 3.9 wiec postanowilem wrocic do 3.7 bo o 3.8 rozne rzeczy slyszalem a ponoc 3.7 sa najstabilniejsze (wczesniej nie mialem stycznosci z radeonami). Zainstalowalem stery odpalam gre, load game, gram 2 min a gra znowu BACH i wisi... Po resiu wyskakuje ten sam blad :| Odstawilem CoD i do dzisiaj jakos o tym zapomnialem az do momentu kiedy odpalilem sobie 3Dmarka2001 SE który rowniez po chwili sie zawiesil a po resiu wyskoczyl ten sam komunikat :| Wie ktos moze co jest grane ?? moj sprzęt: :arrow: Athlon XP 2600+ Barton :arrow: Asus A7N8X Dlx :arrow: GigaCube Radeon 9600 Pro Help !! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 jaki zasilacz i temperatury ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zasilacz jakis noname 400 watt a temp. wyglądają na ok: CPU - 49 C - 51 C, w stresie 53 C - 55 C (mam boxowy cooler ale jush jedzie do mnie silent boot) MOBO - 25 C - 28 C Grafa nie jest kręcona... UPDATE: Przed chwila odpalilem 3Dmarka jeszcze raz o zrobił test bez problemu :| Probowalem kilkakrotnie instalowac CoD ale blad ciagle sie pojawial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 sprawdz na innej zasilce jak zmieniales stery to usuwales poprzednie driver cleanerem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 no w sumie to nie :( a czym najlepiej bo jestem laikiem w tej dziedzinie :oops: UPDATE Driver Cleaner chyba moze byc ?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 usun wszysko driver cleanerem i zainstaluj na nowo stery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jestem szczęśliwym ? posiadaczem w/w karty... Wszystko fajnie grafika spoko itp. ale niedawno nabyłem Call Of Duty i uradowany przystąpiłem do SP gdyz MP w CoD mnie kompletnie nie pociaga :roll: ale nieważne... Przeszedlem 3 pierwsze misje wlacznie z treningowa i nagle gra zawiesiła sie :| Nic nie pomagalo wiec zrobilem restart... po zaladowaniu sie windy XP ukazal sie na monitoze komunikat iz cos tam cos tam jest nie tak z moim Radeonem :| Mialem zainstalowane najnowsze stery 3.9 wiec postanowilem wrocic do 3.7 bo o 3.8 rozne rzeczy slyszalem a ponoc 3.7 sa najstabilniejsze (wczesniej nie mialem stycznosci z radeonami). Zainstalowalem stery odpalam gre, load game, gram 2 min a gra znowu BACH i wisi... Po resiu wyskakuje ten sam blad :| Odstawilem CoD i do dzisiaj jakos o tym zapomnialem az do momentu kiedy odpalilem sobie 3Dmarka2001 SE który rowniez po chwili sie zawiesil a po resiu wyskoczyl ten sam komunikat :| Wie ktos moze co jest grane ?? moj sprzęt: :arrow: Athlon XP 2600+ Barton :arrow: Asus A7N8X Dlx :arrow: GigaCube Radeon 9600 Pro Help !! :cry: Zajrzyj na www.rage3d.com -> forums i tam znajdziesz forum driverów ati. Ten temat jest tam dość dogłębnie opisany wraz z hotfixami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 A jak z chłodzeniem karty - może radiator wisi ponad rdzeniem i karta zwyczajnie sie przegrzewa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Wyczytalem na tym forum (thx Snake ;)) ze nie tylko ja mam taki problem... Stery 3.8 i 3.9 cos nie tego z roznymi grami np CoD, ponoc z Fifa 2004 i trzeba albo zainstalowac 3.7 lub starsze co kto woli albo prościej wylaczyc "Szybki zapis" to jest w zakładce SMARTGART (przynajmniej u mnie) i wtedy wszysto chodzi jak powinno !! Pozdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...