Skocz do zawartości
Qezal

Problem z Radeonem 9600 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem szczęśliwym ? posiadaczem w/w karty...

Wszystko fajnie grafika spoko itp. ale niedawno nabyłem Call Of Duty i uradowany przystąpiłem do SP gdyz MP w CoD mnie kompletnie nie pociaga :roll: ale nieważne... Przeszedlem 3 pierwsze misje wlacznie z treningowa i nagle gra zawiesiła sie :| Nic nie pomagalo wiec zrobilem restart... po zaladowaniu sie windy XP ukazal sie na monitoze komunikat iz cos tam cos tam jest nie tak z moim Radeonem :|

Mialem zainstalowane najnowsze stery 3.9 wiec postanowilem wrocic do 3.7 bo o 3.8 rozne rzeczy slyszalem a ponoc 3.7 sa najstabilniejsze (wczesniej nie mialem stycznosci z radeonami). Zainstalowalem stery odpalam gre, load game, gram 2 min a gra znowu BACH i wisi... Po resiu wyskakuje ten sam blad :| Odstawilem CoD i do dzisiaj jakos o tym zapomnialem az do momentu kiedy odpalilem sobie 3Dmarka2001 SE który rowniez po chwili sie zawiesil a po resiu wyskoczyl ten sam komunikat :|

Wie ktos moze co jest grane ??

moj sprzęt:

:arrow: Athlon XP 2600+ Barton

:arrow: Asus A7N8X Dlx

:arrow: GigaCube Radeon 9600 Pro

Help !! :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasilacz jakis noname 400 watt a temp. wyglądają na ok:

CPU - 49 C - 51 C, w stresie 53 C - 55 C (mam boxowy cooler ale jush jedzie do mnie silent boot)

MOBO - 25 C - 28 C

Grafa nie jest kręcona...

UPDATE:

Przed chwila odpalilem 3Dmarka jeszcze raz o zrobił test bez problemu :| Probowalem kilkakrotnie instalowac CoD ale blad ciagle sie pojawial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem szczęśliwym ? posiadaczem w/w karty...

Wszystko fajnie grafika spoko itp. ale niedawno nabyłem Call Of Duty i uradowany przystąpiłem do SP gdyz MP w CoD mnie kompletnie nie pociaga  :roll:  ale nieważne... Przeszedlem 3 pierwsze misje wlacznie z treningowa i nagle gra zawiesiła sie :| Nic nie pomagalo wiec zrobilem restart... po zaladowaniu sie windy XP ukazal sie na monitoze komunikat iz cos tam cos tam jest nie tak z moim Radeonem :|  

Mialem zainstalowane najnowsze stery 3.9 wiec postanowilem wrocic do 3.7 bo o 3.8 rozne rzeczy slyszalem a ponoc 3.7 sa najstabilniejsze (wczesniej nie mialem stycznosci z radeonami). Zainstalowalem stery odpalam gre, load game, gram 2 min a gra znowu BACH i wisi... Po resiu wyskakuje ten sam blad :|  Odstawilem CoD i do dzisiaj jakos o tym zapomnialem az do momentu kiedy odpalilem sobie 3Dmarka2001 SE który rowniez po chwili sie zawiesil a po resiu wyskoczyl ten sam komunikat :|

Wie ktos moze co jest grane ??  

moj sprzęt:

:arrow: Athlon XP 2600+ Barton

:arrow: Asus A7N8X Dlx

:arrow: GigaCube Radeon 9600 Pro

Help !!  :cry:

Zajrzyj na www.rage3d.com -> forums i tam znajdziesz forum driverów ati. Ten temat jest tam dość dogłębnie opisany wraz z hotfixami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyczytalem na tym forum (thx Snake ;)) ze nie tylko ja mam taki problem...

Stery 3.8 i 3.9 cos nie tego z roznymi grami np CoD, ponoc z Fifa 2004 i trzeba albo zainstalowac 3.7 lub starsze co kto woli albo prościej wylaczyc "Szybki zapis" to jest w zakładce SMARTGART (przynajmniej u mnie) i wtedy wszysto chodzi jak powinno !!

Pozdroo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...