paulo Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Uważajcie na gościa o ksywie S@sha !!! Mi ukradł Angela. Wrzucił 500k (hojny skurczybyk), jak się zgodziłem - szybko wycofał i ... Gdyby ktoś go spotkał proszę go delikatnie pozdrowić. :twisted: :twisted: :twisted: Gram DW lvl 30 (Wiggle 4) - fishPL . Chyba spróbuję ICEE, bo mam już dość killerów i złodziejów. UPDATE Niestety na ICEE nie można sie już rejestrować. Forum Registration Closed :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Pytanie bedzie najbardziej lamerskie w tym temacie :oops: Jak ta gre uruchomic :?: Zarejestrowalem sie sciagnelem gre i patcha zainstalowalem po odpaleniu gry wyskakuje blaszka z optionsami i exit'em.Wpsuje swoj login ustawiam rozdzialke i klikam ok...wychodzi mi do okna i pisze connecting server w nieskonczonosc...co trzeba zrobic i jak bys sie do tego swiata MU dostac...z gory thx...pozdrawiam.... Nie no Panowie tylu Was gra i nkit mi niemoże pomoc :roll: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Nie no Panowie tylu Was gra i nkit mi niemoże pomoc :roll: :?: :?: :?: wiesz podales tak duzo szeczeg. ze nie wiadomo od ktorego zaczac :P a na serio - sprawdz firewall'a - gdzies na 1 lub 2 stronie podawalem jakie pliki musza miec dostep do sieci zeby gra dzialala - czasem ptrzeba tez zeby dostep mial tez Update MFC _____ moze masz dzielone lacze (IP z zakresu prywatnego) wtedy trzeba sie pobawic routerem itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 :evil: :evil: :evil: KICHA :!: jest jakis bug na MU-Online i nie mozna zalozyc Gildii - juz kilka osob probowalo i kupa od kilku/kilkunastu dni nie da rady zalozyc Gildii, przy zatwierdzeniu wyskakuje blad - nazwa Gildii jest juz w uzyciu - cokolwiek by sie nie wpisalo jako nazwe :( :evil: :evil: :evil: :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Siemka! Znalazlem spodenki Excellent Leather Pants +8% +4% Reflect Dmg (30 Defa) Ile moglbym za nie dostac ?? Ahia i jakie wymagania sily i zrecznosci ma Bill Of Barlog (chyba dobrze napisalem) i za ile gdzies chodza :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Siemka! Znalazlem spodenki Excellent Leather Pants +8% +4% Reflect Dmg (30 Defa) Ile moglbym za nie dostac ?? Ahia i jakie wymagania sily i zrecznosci ma Bill Of Barlog (chyba dobrze napisalem) i za ile gdzies chodza :wink: Pozdro. wpisz /Bill of Balrog to sie dowiesz jakie ma wymagania, o ile pamietam jest to chyba 165str 114agi, w kazdym razie cos kolo tego. wpisz sobie np /Black Dragon Armor, /Dark Phoenix Armor, /Sword of Destruction :) kazdy przedmiot mozna tak sprawdzic, dlatego nie rozumiem ludzi kupujacych i mowiacych: SHOW a potem mowia ze mysleli ze to co innego albo ze maja za malo sily aby uzywac. za BoBa +0 trzeba dac 1chaosa, choc niektorzy sprzedaja po 2-3 :> a za spodnie mozesz dostac roznie, zalezy na kogo trafisz, mysle ze 1-2soule. A moze ktos da wiecej, za mniej napewno nie warto sprzedawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Wiedzialem, ze jest taka opcja, ale chyba zle nazwe wpisalem ;] dlatego pisze na forum, dzieki za info :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ... Znalazlem spodenki Excellent Leather Pants +8% +4% Reflect Dmg (30 Defa)... jak dobrze zrozumialem to sa Excellent Leather Pants +0 +8% def. +4% dmg. :?: jezeli tak to ponizej Blessa bym nie schodzil - albo bym zachowal na potem jak juz bedziesz niezly w defie to takie gatki moga sie przydac zeby szybciej kosic potworki :P do tego jakies rakawiczki tez excellenty + def i np armor + regeneration i mozna wymiekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Tjaaa tylko, ze ja mam takiego pecha, ze za cholere nie chce nic wypadac :( A przydalo by sie jakies zakupy zrobic :wink: A tak pozatym jak ktos ma jakas fajna kose na sprzedaz i ma wiecej niz 80-100 to niech da znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razex Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 mam taka sprawe... kto mi porzyczy albo da za free dobry( bardzo ) stuuf dla elfa... narazie ajde na porzyczonym od spiriita.. no ale ile mozna :D kasy niestety nie mam wiec moge zaoferowac dozgonna wdziecznosc :) ilez te potiony kosztuja teraz :( a zadne kamyki nie wypadaja 8) ------------------------------------------------------------------------------- postac Elf ksywka Razex server Wigle przewaznie 5 ew 15( jesli jest potrzeba) poziom aktulanie 44 ( od 27 skile w energy) -czy moze mam dalej leciec w energy czy jednak pokusic sie kilka lvl o speara swietlnego jakos 50~70 dmg ?, chyba ze ktosik mi sprawi elfen axe +0/1/2 + 8/12 dmg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Kup sobie Battle bow +4+Skill to bedziesz wymiatac. Chyba ze jestes E-elf, a to przepraszam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razex Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Kup sobie Battle bow +4+Skill to bedziesz wymiatac. Chyba ze jestes E-elf, a to przepraszam :wink: khe z elfen axe wymiatam lepiej :D a zyskuje dodatkowa obrone z tarczy w 2 rece (a stykla by sie jakas lepsza) a od luku wole kusze jest poprastu szybsza 8) cholera mam 14 wolnych skilli i nie wiem w co wladowac :D jeszcze 2 lvl i ze light sp... +1 bede latal :P :evil: :twisted: :P :evil: :twisted: kto mi da za free orb of elite yeti ?? :P :evil: :twisted: :P :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Elven Axe lepszy od Battle Bow ? :| ... chyba nie lałes .. Przeciez z elven axe masz obrazenia na pewno ponizej 100 .. a jak podejdziesz blisko z bowem i sklla uzywasz to lekko leci po 150. Jak wolisz kusze to to samo czyli Golden Xbow +4+Skill .. moze lepsza trafisz. Jedno wiem na pewno bron biała w przypadku elfa nie bedzie lepsza od łuku czy kuszy. A jesli chodzi o punkty;(rozumiem ze chodzi o hybrid elfa) Siła maxymalnie 150, żaden łuk na globalu wiecej nie wymaga. Zręczność, maxymalnie 460 (CNB+7+Skill wymaga 457) Jak bedziesz mial sile i zrecznosc taka to kazda zbroje tez zalozysz. Vitality... NIC,i jeszcze raz NIC. Energy.. tutaj najlepiej rowno z agility isc, zalezy jaki sprzet mamy w danej chwili. Po osiagnieciu ponad 400 na Agi. cala reszta idzie w Nrg. Troche doswiadczenia zebralem w Globalu (Hybrid na 50lv.) No i teraz na Icee Mu (Hybrid 160lv.+) W Guardach +3+12 i Silver bowem +2+12+Skill spokojnie daje sobie rade na Lt3. Powodzenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 :roll: male ostrzezenie - jak ktos jest PK i chce szybko stracic ten status to niech nie zabija dalej bo to sie kumuluje :!: braciak z nudow i dla testu (czy itemy +5 i lepsze nie wypdaja jak PK zginie) skosil chyba ze 40 osob i od tej pory przez 1.5 dnia gral i nadal jest bordowy (nadal ma status PK) czyli teraz caly tydzen gry na serwerkach non-PvP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 :roll: PK powoli znika :P ale ja nie o tym ;) wlasnie sie dowiedzialem ze niedlugo bedzie nowy klient MU online o numerku 0.98 ktory naprawi speed-buga, wyeliminuje 1Hita (pewnie do czasu) i nie bedzie juz takich problemow z zakladniem gildii wiec czekamy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Jupi,wkoncu moze bedzie mozna spokojnie sobie pograc,a nie gdzie sie idzie to sami hakerzy :( Ale przyznam, ze se Speedem fajnie sie gralo :oops: wprawdzie tylko pare leveli, ale kto tego nie uzywal :P A tak pozatym chcialem sie pochwali, ze znalazlem swojego pierwszego Soula hehehe lev66 :P Nie ma to jak pech :cry: Tyle na dzis :) Ahia kupie jakis sprzecik Dragon+1/2 dla DK Pozdrawiam :) EaglesPL Rulezzz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Cos serwer nie dziala nie mozna sie wogule polonczyc ehhhhhhh :evil: :evil: :evil: a tak sie fajnie skilla nabijało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Wszystkich doswiadczonych graczy MU zainteresowanych wspolpraca przy opracowywaniu rozbudowanego FAQ do gry na forum www.mu.xp.pl do gry zapraszam do zapoznania sie z tym tematem http://fodk.pl/solo/mu/index.php?showtopic=1477 odpowiedzi i kometarze prosze udzielac na tamtym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A ja Hromole "MU"!!!!!!!!!!!!!Od 3 dni nie moge wejść na server GLOBAL a na ICEE MU nie moge sie zarejestrować :evil: :evil: :evil: Wspomne ze na GLOBAL-u grałem normalnie az do niedzieli .Ale jestem zły :!: :!: :!: A na ICEE MU nie moge sie zarejestrować od nigdy , moze przeoczyłem jakis wasz wątek ?? Nie wiem ale Jest jak Jest :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 na ICEE MU rejestracja jest zamknieta - serwer przeznaczony jest dla 700 graczy i tylu się zarejestrowało. Od 8 marca miała byc ponownie otwarta ale na razie cisza na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 A ja Hromole "MU"!!!!!!!!!!!!!Od 3 dni nie moge wejść na server GLOBAL ... Wspomne ze na GLOBAL-u grałem normalnie az do niedzieli ... bo pojawila sie chyba jakas nowosc - ja (wlasciwie brat bo ja nie ma czasu zupelnie grac) teraz musze miec dostep do 4 plikow (a czasem 5) zeby grac - main - main.exe - mu.exe - nProtect GameGuard Launcher - (i czasem) Update MFC (ale z tym otwartym sa najczesciej lagi jak diabli ale trzeba choc na chwile otworzyc zeby sie poloaczylo z serwerem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Benek ale mi sie to samo włącza 4-5 plików.Ale mam pytanko czy nadal na GLOBAL-u gra sie w wersji [95d] czy moze jakas nowość weszła której na stronce MU nie ma ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 I problem chyba rązwiązany powodem nie możnosci grania w MU jest przydzielenie mi IP zaczynający sie -83....- Ehh nieszczęsna NEOSTRADA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 @boniek Dzieki za wszystkie piekne chwile w LEGIONIE :D Kończe z icemu, razem z kumplami wchodzimy na muplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 @Bobanoskos as u wish:) dzieki rowniez @benek wersja 0.98 jest od dawna na zoltych serwerach - na globalu bedzie zapewno dopiero wtedy kiedy gra bedzie platna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 I problem chyba rązwiązany powodem nie możnosci grania w MU jest przydzielenie mi IP zaczynający sie -83....- Ehh nieszczęsna NEOSTRADATo chyba nie to. Mi zmienili IP na 83.31.x.x i MU jak działało tak działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Więc na Boga co jest nie tak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Uwazajcie na goscia o nicku Advend, dalem sie zrobic w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :(( gosc pokazal najpierw rekawice scale +6+12 a jak mu przynioslem klejnoty to wlozyl o klase nizsze, a ja glupi nie zauwazylem :(( wrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaspar Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 hou hou hou Jak dawno mnie tu nie bylo... Przesiedlismy sie z bonkiem na IceeMu jakies 3 tygodnie temu, i nie mozemy sie od gry oderwac :D Gwoli uwag o szybkim znudzeniu gra - to moze byc prawda jedynie do, tak mniej wiecej, 150 lvlu. Potem idzie juz wolniej - ale trzeba nbic do 180, bo dostaje sie w ramach eventa skrzydla wtedy (ale tylko 1 postac na konto dostaje za free) no a jak sie ma skrzydla to sie zaczyna zabawa :D Mozna sie wtedy na Icarusa warpnac, no wlasnie - sa trzy nowe krainy: Atlans , Tarkan i Icarus.... Nie wiem jak high lvl postaci z globala jeszcze tam wytrzymuja... Jak sie ma kolo 150 - 180 lvla , to na lost tower zaczyna powoli byc nudno..... A nowe krainy to po prostu miod - za...scie zrobione. Mamy z bonkiem kolo 225 lvla , on gra dk ja elfem hybridem( z przewaga energy, co daje mi w sumie calkiem niezlego defa - tak na oko gdzies 460 :), ale to zasluga mojego Guardian secika - all +7+12 , no i skrzydelka tez na +7) No i teraz to jest hardcore - Atlans i jego potworki juz nic nam nie robia, wiec expujemy na Tarkanie . Ale nie myslcie ze to takie latwe, dajmy na to boniek z moimi buffami ma kolo 500 defa a i tak ograniczamy sie do raczej latwych potworkow.... Poza tym nowe bronie i nowe zbroje - Dragon juz nie jest the best :) tak.... szkoda ze sie nie poprzesiadaliscie wszyscy... jest naprawde swietnie, bynajmniej nie jest to pojscie na latwizne, choc przyznam ze tak to z poczatku wygladalo jesli sie nie myle to w IceeMu 70% graczy to polacy :D panowie admini z chin i singapuru powoli maja nas dosc , bo ciagle na forum po polsku ktos wyjezdza :D Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 zapomiałeś dodać że właśnie robicie nowe postacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...