NeonPPC Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Hehehe... to zes mnie rozbawil... a sluszales kiedys o agility elfie ? 0 (slownie zero) energii... wszystko w agi. Prawdziwy wymiatacz .. wiem bo mam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 no chyba ze ja mam elfa pelnego energi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Własnie Global został zaktualizowany :P do wersji 0.98c troszku w grze sie zmienilo :lol: A że jak na razie nie działa Mu Auto Update (wiesza sie) podaje linka do patha 8) ftp://muonline.nefficient.co.kr/pub/muonline/Global/ zssysac MU0_98c_patch(Eng).exe lub MU0_98c_patch(Eng).zip ps. radze sprawdzic sciągniete pliki jakims AntiVirem bo juz raz sie spotkałem ze Keyloger był :x i konto mogą wyczyscić :!: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ja mam 44lvl... ale mniejsza z tym kto wie jak rozwiazac problem z game guardem bo po zainstalowania pacha 0.98 nie moge wlaczyc gry bo nie mam gameguard i slyszalem ze mozna go z kas zassac jak ktos wie skad to niech rzuci sie linkiem .. Z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aprox Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Mnie przy instalacji patcha auto uprage się wieszał i pod koniec wywaliło jakiś błąd, ale jakoś doszedł do końca. Później gra się normalnie uruchomiła, połączyłem się z serwerem, wybrałem swoją postaćnacisnołem OK i gdy się ładowało, a ja jużsię cieszyłem z gry wyżyciło błąd i wywaliło mnie do windy. Później usunołem Mu nagrałem jeszcze raz i to samo. Nawet ściągnołem jeszcze raz z ich strony ale i tak po nagraniu nie chodziło. Może wie ktoś jak to naprawić, bo mnie szlak trafia jak grać w to nie moge!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No wlasnie o to chodzi ze to nie wina auto update tylko brak gameguarda, ktory mozna zkas sciagnac tylko skad :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ściągnij patch'a ręcznie. http://www.muonline.com/s03/s01.asp U mnie wszystko śmiga OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaspar Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 zapraszam wszystkich na nasz serwer Mu - MoO (tzn bonka i moj) i nasze forum jego dotyczace: http://s6.invisionfree.com/Moo xp rate - 20 (na globalu - 1) drop rate - 50% wersja - 0.97d (lepsza niz na globalu bo sa krainy - Tarkan i Icarus) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 A ja polecam ten serverek info na tej stronce:) http://www.muu.up.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 to mozna stworzyc wlasny serwer w MU ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Jasne ze mozna tu masz wszytsko co potrzebne :) http://www.mupaker.prv.pl/ :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 to jest dobre exp podniesiony do 600% a drop do 70% to mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 A bedziesz swoj server stawial? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 nie raczej nie bede A na jakim laczu ty masz swoj server i jaki laczej jest wystarczajace do postawienia wlasnego serva ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Lol ja nie mam swojego servera :) ... Gdzie przeczytales ze mam swoj server? 8) Tzn chcialbym miec a mysle ze wystarczy lacze 128kb/s :) :roll: Chyba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Aha to cos musialem zle przeczytac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No bywa i tak ;)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A jak mozna stworzyc jaka dobra bron chaosu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 heh a wiesz ze niewiem :) kiedys mialem jednego haosa ale cos nim tak rozporzadzalem ze mi go wcielo :D i nie wime gdzie zniknol ... tak byl i nagle nie ma... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Lol ja nie mam swojego servera :) ... Gdzie przeczytales ze mam swoj server? 8) Tzn chcialbym miec a mysle ze wystarczy lacze 128kb/s :) :roll: Chyba.. no to chyba nie wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toporek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 To jakie twoim zdaniem Lcze bylo by wystarczajace? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A jak mozna stworzyc jaka dobra bron chaosu ? a to bardzo proste np wrzucasz Dragon Armor +9+12+Luck do tego reszte "pralki" wypelniasz Chaosami i moze wypanie CDA+Skill :P chyba ze chcesz taka kupic to ostanio o ile pamietam ktos sprzedawal za 12 (albo 14) Blessow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smitch Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Udało mi się dogadać z adminem Maya, dowiedziałem się że on niema czasu zbytnio zajmować się cziterami poprostu ma to gdzieś czyli nienadaje się na admina, twoże wraz z kumplem nowy serwer do MU jeśli ktoś ma już dość cziterów na globalu , to serdecznie zapraszam do swobodnej gry iwyłącznie z polakami Wracając do tego co rozmawiałem z adminem serweru Maya szczeże niełatwo było o jego e-mail ale dostałem pozwolenie i zresztą program którym będziecie mogli swobodnie przenieść swoje postacie z globala na polski serwer, niewiem co do wigle nigdzie niemoge znaleźć e-maila do admina tego serwera bo i może się uda się i z tamtąd przenieść postacie, bo im więcej nas będzie tym lepiej nie UWAGA: Ludzie ze wszystkimi czitami czyli np: mu - poxy; będą odrazu dostawać dożywotniego bana ZMIANY: Czekam na wasze propozycje związane z tym jak ma wyglądać gra pozwoliłem urozmaicić naszą gre w pare dodatków czyli więcej światów, będą:Lorencia,Noria,Davias, Dungeon, Last Tower, Atlans, no i nowe:Tarkan, Icarus a Blod Castle i Devil Square są w dalszej budowie. Zamierzam dodać jeszcze nowe itemy miecze, tarcze, laski, łuki............... Jeśli jesteś zainetresowany prosze wysłać e-maile pod mój adres: smitch@op.pl w nim musi się znajdować dane o was bo jak inaczej mógłbym was wprowadzić do serwera, i robie pewne statystyki: Imie: Wiek: Miasto: Ile gracie w MU - lat,miesięcy, tygodni, dni: Z kąd się dowiedzieliście o MU: Wasze GG: Wasz E-mail: Accound: Password: Oraz nick postaci której chcecie przenieść: Bardzo diękuję, czekam na e-maile, oraz propozycje by ten serwer był doskonaly. Dzięki sorki za utrudnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ... Accound: Password: Oraz nick postaci której chcecie przenieść: ... juz podaje :P Account: idiota Password: debil NICK: kretyn :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz PL Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dobra, to moze tak. Grałem sobie na Maya (global) i wszystko było świetnie. Potem ktoś wpadł na wręcz genialny pomysł i postanowił podnieść wymaganą wersję do 0.98 -gra przestała chodzić... Przeżuciłem sie na polski serwer MU OldSchool -grało się świetnie (110 lvl), ale admini tegoż serwera też postanowili podniesc wersje... i tez nie dziala CO MAM ZROBIC BY MÓC ZNÓW GRAĆ? P[iSZE ZE CZA MIEC PATCHA, ALE JAKIEGO I SKOD GO <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>? PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ (KOGOKOLWIEK, NAJLEPIEJ NA GG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 www.muonline.com dzial downloads i tam masz najnowsza wersje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz PL Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ale MUOnline to oficialna stronka, a serwer OldSchool nie. Poza tym zakładam, znając adminów OldSchool, że nie podnieśli oni wersji do 0.98, tylko do jakiejś innej, nie wiem jakiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz PL Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Mam pytanie Gram w MU na serwerze OldSchool (nieoficialny) Dzisiaj grałem, potem wyłączyłem (cza sie uczyc do testów gimnazjalnych) i potem chciałem znowu pograc w MU włączam i mi wyskakije komunikat że failed to connect to cs serwer (gram na wersji 0.97d) Co mam zrobic? Proszę o szybką odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Wracając do tego co rozmawiałem z adminem serweru Maya szczeże niełatwo było o jego e-mail ale dostałem pozwolenie i zresztą program którym będziecie mogli swobodnie przenieść swoje postacie z globala na polski serwer, niewiem co do wigle nigdzie niemoge znaleźć e-maila do admina tego serwera bo i może się uda się i z tamtąd przenieść postacie, bo im więcej nas będzie tym lepiej nie w jaki sposob przeniesiesz postac ??? i czy jak przeniesiesz dalej bedzie mozna grac na globalu ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 w jaki sposob przeniesiesz postac ??? i czy jak przeniesiesz dalej bedzie mozna grac na globalu ?? Pozdro Tak ci się spieszy, żeby ci ktoś postać z przedmiotów i kamyków wyczyścił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...