Mrozik Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Do czego w potencjometrze potrzebne są trzy wyprowadzenia? Kupiłem 10 k ohm do lcd 3x24 i nie wiem jak to mam wlutować i do których nóżek. Ps poszukuję zdolnego elektronika z wrocka do współpracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 jak zalezy jak przylutujesz do pierwszej z lewej i srodkowej to krecac w prawo bedziesz zwiekszal opor i jak zrobisz odwrotnie to krecac w lewo bedziesz zwiekszal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Zlutuj srodkowy np z tym z lewej i jeden przewód pod te zlutowane drugi pod wolna nózke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 działaie już chiba znasz :) a po co ci "zdolny" elektronik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 odnosnie działania i podłączania potencjometrów to już wiem. zdolny elektronik potrebny mi jest bo mam kilka projektów których nie moge zrealizować ze względów nie znania sie na tym. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na gg 4855912 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...