Skocz do zawartości
forest kila zbila

Epox - przedstawicielstwo w polsce? gwarancja..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam mala sprawe mianowicie... mam spalonego epoxa 8kha+, na plytke skonczyla sie juz gwara sklepowa (1rok) z tego co ~wiem jest prawdopodobne ze epox udzielal wtedy gwary na 2lata! stad wiec moje pytanie, czy epox ma przedstawicielstwo w polsce i ew. jak gdzie zalatwiac sprawe... moge im ja wyslac i za ocean... spodziewam sie ze wrocila by jakas na kt400 :-)

Pozdrawiam 8) :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam mala sprawe mianowicie... mam spalonego epoxa 8kha+, na plytke skonczyla sie juz gwara sklepowa (1rok) z tego co ~wiem jest prawdopodobne ze epox udzielal wtedy gwary na 2lata! stad wiec moje pytanie, czy epox ma przedstawicielstwo w polsce i ew. jak gdzie zalatwiac sprawe... moge im ja wyslac i za ocean... spodziewam sie ze wrocila by jakas na kt400 :-)

Masz racje ja kilka dni temu sprzedalem swojego 8KHA+ ktory mial jeszcze gwarancje, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu :D :roll:

Niestety nie jestem w stanie powiedziec czy jest/gdzie jest przedstawiciel na Polske :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow cobex :-)

jesteś z Pszczyny?

wow, cool :-)

mieszkam na Podkarpaciu, ale urodziłem się w Pszczynie, nie ma to jak pierwszy raz zobaczyć ziomka na forum :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za sklep byl ze dostales tylko 1 rok gwarancji ,na gieldzie tyle daja

w sklepach zawsze lapalem sie na normalna gwarancje plyt ,prawie zawsze 2 lata,asus kiedys 3 ,teraz nie wiem

teraz dystrybutorem Epoxa jest Pronox ,ale jak bylo ponad rok temu to kto to wie

lepiej skorzystaj z uprzejmosci cobexa

btw. jak spaliles ta plyte - chcialbym sie ustrzec z moja 8KHA+ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszke o tym pisalem w watkach nt thortonow, plytka padla razem z procem po modzie na bartona, niestety... ekhm.. znaczy no nie wiem co jej jest dzialala i nagle sobie umarla;-)

Z Cobexem juz kontemplujemy nt. na privie :-)

Pozdrawiam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...