forest kila zbila Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Witam mam mala sprawe mianowicie... mam spalonego epoxa 8kha+, na plytke skonczyla sie juz gwara sklepowa (1rok) z tego co ~wiem jest prawdopodobne ze epox udzielal wtedy gwary na 2lata! stad wiec moje pytanie, czy epox ma przedstawicielstwo w polsce i ew. jak gdzie zalatwiac sprawe... moge im ja wyslac i za ocean... spodziewam sie ze wrocila by jakas na kt400 :-) Pozdrawiam 8) :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 jedynym przedstawicielem EPoXa w Polsce jest firma Pronox bodajże z Wrocławia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mam mala sprawe mianowicie... mam spalonego epoxa 8kha+, na plytke skonczyla sie juz gwara sklepowa (1rok) z tego co ~wiem jest prawdopodobne ze epox udzielal wtedy gwary na 2lata! stad wiec moje pytanie, czy epox ma przedstawicielstwo w polsce i ew. jak gdzie zalatwiac sprawe... moge im ja wyslac i za ocean... spodziewam sie ze wrocila by jakas na kt400 :-) Masz racje ja kilka dni temu sprzedalem swojego 8KHA+ ktory mial jeszcze gwarancje, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu :D :roll: Niestety nie jestem w stanie powiedziec czy jest/gdzie jest przedstawiciel na Polske :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 :-) Płytka ma gwarke pieknie :-) zostaje tylko sprawa od kogo ja wyegzekwowac ;-) Narazie nawizałem kontakt z supportem na europe zobaczymy co sie bedzie dzialo licze na wszelkie rady :-D Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Poprawka - Pronox jest z Katowic. I faktycznie jest polskim dystrybutorem Epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Jak możesz to podaj numer seryjny, mam znajomych w Pronoxie to zobaczymy czy jest na gwarancji. Może nawet nie trzeba będzie papierka ;). pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 wow cobex :-) jesteś z Pszczyny? wow, cool :-) mieszkam na Podkarpaciu, ale urodziłem się w Pszczynie, nie ma to jak pierwszy raz zobaczyć ziomka na forum :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ano z Pszczyny jestem, jak widać. Ale nie wiem jak długo jeszcze....:) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Co to za sklep byl ze dostales tylko 1 rok gwarancji ,na gieldzie tyle daja w sklepach zawsze lapalem sie na normalna gwarancje plyt ,prawie zawsze 2 lata,asus kiedys 3 ,teraz nie wiem teraz dystrybutorem Epoxa jest Pronox ,ale jak bylo ponad rok temu to kto to wie lepiej skorzystaj z uprzejmosci cobexa btw. jak spaliles ta plyte - chcialbym sie ustrzec z moja 8KHA+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Troszke o tym pisalem w watkach nt thortonow, plytka padla razem z procem po modzie na bartona, niestety... ekhm.. znaczy no nie wiem co jej jest dzialala i nagle sobie umarla;-) Z Cobexem juz kontemplujemy nt. na privie :-) Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 forest: ja mam podobnie z FICiem AU13, tzn. thorton sie zmodowal i w pewnym momencie plyta nie wstala.... no response from master server... cicho i glucho... objawy te same?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 u mnie wyglada to tak ze plyta nie zyje jak tylko sie da :lol: blank screen nie ma pipania wiatraki chodza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 u mnie wyglada to tak ze plyta nie zyje jak tylko sie da :lol: blank screen nie ma pipania wiatraki chodza...identyko jak u mnie, tylko czy napedy tez nie chodza, mimo ze podpiete do zasilania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 tzn wtedy, na padnietej plycie napedy "nie byly uzywane" ;-) po powrocie do starej mobo wszystko lata napedy przezyly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...