j.h.hudy Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 komp mi sie czasami wlacza a czasami nie, zmienilem proca,zasilke, grafe ale to dalej nie pomoglo :( nowosc plyta po wylaczeniu i po ponownym wlaczeniu wykrywa jako 1100 a po ustawieniu plyty na 133/133 proc wykrywa jako 678mhz :!: co jest uszkodzone i co mi polecacje taniego i do zadan typu internet i biuro mowa o plycie bo nie mam jej ohoty raklamowac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 ECS l7s7a2 albo asrock na sis 748 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 oj.. relamuj.. jak sie boisz ze nie uznaja to popraw jej jeszcze po wierzchu ;-) (pstryk) w sklepie moze sie dogadasz ze za doplata wymieia ci na cos lepszego...jw. ew. ~<300zl asus kt400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 jak nie masz odrazy (jeszcze) do ECS to L7S7A2 jak juz masz to moze Epox na kt400 za 275pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Może to przez tą myszkę, miała zabezpieczenia przeciwko użyciu, póki się za nią nie zapłaci, tudzież pęd powietrza ją uszkodził, jak uciekałeś z giełdy ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Jaki masz bios??? Robiłeś uaktualnienie biosu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Może to przez tą myszkę, miała zabezpieczenia przeciwko użyciu, póki się za nią nie zapłaci, tudzież pęd powietrza ją uszkodził, jak uciekałeś z giełdy ;]]] Chciałem napisać coś w tym stylu, ale sie powstrzymałem - nie będe na chłopaka najeżdżał tyle razy. Tak sobie przęglądam i widze że osoba która jest moderatorem napisała cos takiego hmm - cool :wink: Już nic więcej w tym wątku nie napisze. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 zazdroscicie mu tej myszki czy co? niech sie chlopak cieszy, ciekawe jak sie bedzie czul jak cos zgubi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 zazdroscicie mu tej myszki czy co? niech sie chlopak cieszy, ciekawe jak sie bedzie czul jak cos zgubi. Zadroscic ?? 8O Wlasnie powinien odczuc ze zlodziejstwo jest wystepkiem chamskim, buraczanym i nagannym. Jezeli okazal sie zlodziejem to przynajmniej nie powinien sie tym chwalic, bo nie ma czym, ja bym mu [ocenzurowano ze wzgledu na drastyczne opisy] za kradziejstwo :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Ja bym polecił Asrock K7VT4 KT333CF fajna płyta kumpel podkręcił na niej duronka o 900mhz !!! tez bede taką kupował. tu jest link ----> Asrock a cena to aż 185 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Ja bym polecił Asrock K7VT4 KT333CF fajna płyta kumpel podkręcił na niej duronka o 900mhz !!! tez bede taką kupował. tu jest link ----> Asrock a cena to aż 185 zł :D Jak już tak doradzasz j.h.hudemu (który w ciągu tygodnia od założenia tego topika zdążył już kupić sobie nową płytę), to może zwróciłbyś uwagę, że on ma zaktualizowany podpis i w tej chwili ma właśnie tę płytę, o której mówisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...