Skocz do zawartości
j.h.hudy

:cry: ecsshit pada pomozcie

Rekomendowane odpowiedzi

komp mi sie czasami wlacza a czasami nie, zmienilem proca,zasilke, grafe ale to dalej nie pomoglo :(

nowosc plyta po wylaczeniu i po ponownym wlaczeniu wykrywa jako 1100 a po ustawieniu plyty na 133/133 proc wykrywa jako 678mhz :!:

co jest uszkodzone i co mi polecacje taniego i do zadan typu internet i biuro mowa o plycie bo nie mam jej ohoty raklamowac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to przez tą myszkę, miała zabezpieczenia przeciwko użyciu, póki się za nią nie zapłaci, tudzież pęd powietrza ją uszkodził, jak uciekałeś z giełdy 

;]]]

Chciałem napisać coś w tym stylu, ale sie powstrzymałem - nie będe na chłopaka najeżdżał tyle razy. Tak sobie przęglądam i widze że osoba która jest moderatorem napisała cos takiego hmm - cool :wink:

Już nic więcej w tym wątku nie napisze.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zazdroscicie mu tej myszki czy co? niech sie chlopak cieszy, ciekawe jak sie bedzie czul jak cos zgubi.

Zadroscic ?? 8O

Wlasnie powinien odczuc ze zlodziejstwo jest wystepkiem chamskim, buraczanym i nagannym.

Jezeli okazal sie zlodziejem to przynajmniej nie powinien sie tym chwalic, bo nie ma czym, ja bym mu [ocenzurowano ze wzgledu na drastyczne opisy] za kradziejstwo :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym polecił  Asrock K7VT4 KT333CF fajna płyta kumpel podkręcił na niej duronka o 900mhz !!!  tez bede taką kupował.

tu jest link ----> Asrock

a cena to aż 185 zł  :D

Jak już tak doradzasz j.h.hudemu (który w ciągu tygodnia od założenia tego topika zdążył już kupić sobie nową płytę), to może zwróciłbyś uwagę, że on ma zaktualizowany podpis i w tej chwili ma właśnie tę płytę, o której mówisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...