$migacz Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 tak jak w temacie ... nie mogłem znaleźć.... po przesiadce z ati jestem... karta to Pine XFX GF4Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Riva Tuner :wink: off kors Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 dzieki lamerskie pytanie wiem... ale po przesiadce z ati wiele rzczy bedzie trudnych :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Riva Tuner, Power Strip... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 :arrow: Power Strip :arrow: Riva Tuner :arrow: W konfiguracji sterownikow powinno cos takiego byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A może poprostu w zakładce sterownika :?: Tak będzie chyba najprościej i najszybciej :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A może poprostu w zakładce sterownika :?: Tak będzie chyba najprościej i najszybciej :!:dopiero po wgraniu coolbitsow jest ta zakladka musisz sciagnac taki pliczek coolbits.reg tak mi sie zdaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A może poprostu w zakładce sterownika :?: Tak będzie chyba najprościej i najszybciej :!:dopiero po wgraniu coolbitsow jest ta zakladka musisz sciagnac taki pliczek coolbits.reg tak mi sie zdaje Ja to wiem :D ale napisałęm żee nietrzeba zadnych riva tunerów itp , poprostu by sterwonik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 A najlepiej Omegi :wink: i jego Clock Rate :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...