Skocz do zawartości
M@łpa

Nanotherm PCM+ Rev2 - dobre to?

Rekomendowane odpowiedzi

1. to był niewypał - brzydkie naloty na procu i radiatorze zostawały, za to o 2. słyszałem same dobre rzeczy. Mówią, że to bardzo dobry płyn termoprzewodzący. Dobrze by jednak zrobić trochę rozeznania żeby nie załątwićsiętak jak użytkownicy "jedynki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś się w to mieści to współczuję  :lol: Zaraz przetestuję tą "pastę" na mojej bestyjce i zdam świeżą relację z akcji :D

mówiąc bestyjka miałeś na myśli testowanie "pasty" jako pasty czy tego gumowego czegoś jako kondoma? ;) ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś się w to mieści to współczuję  :lol: Zaraz przetestuję tą "pastę" na mojej bestyjce i zdam świeżą relację z akcji :D

mówiąc bestyjka miałeś na myśli testowanie "pasty" jako pasty czy tego gumowego czegoś jako kondoma? ;) ;p

ciekawe jak by ochlodzil ten kondom .... stosunek ... ale plciowy :D...

IMO CERAMIQUE THE BEST ( BO JA JA MAM :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe - skoro się zrobiło tak sprośnie to powiem, że za pierwszym razem dałem d##y i nie odczekałem pięciu minut zanim nałożyłem radiator na proca, efekt - wydajność gorsza o 1 stopnień od Arctic Silver 5, ale za drugą próbą, odczekałem i tym razem było o 1.5st lepiej przy stresie i 2.5 w idle 8) Ale to draństwo niestety trzeba się nauczyć nakładać. Ważne aby dać naprawdę mało na radiator (najlepiej posmarować cieiuchno cały, bo zaiwera związki antykorozyjne) i ciut grubiej na procu (jeszcze mniej niż arctic silver).

Przyznam, że pomimo przeczytania wielu testów miałe serce w przełyku, jak posmarowałem za pierwszym razem mojego kochanego 0315 MPMW, nie wierzyłem, że to może działać :? ale działa - i to jak :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi