Jacek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Otoż cos mi się kaszani tak, że nei moge otworzyc filmu best playerem czy koalą... Program probuje otworzyc plik po czym sie zawiesza :/ Jest to kolejna instalacja windowsa .. i wciaż ten sam bład :/ Jedynie winampmem mogę otwierac pliki ale .. Hilfe! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 1. Wszystkich filmów, czy niektórych? 2. A media player windowsowy otwiera? Bo jak tak, to jest to pewnie jakiś konflikt kodeków, na codzień to mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Moze i niektórych.. Doszedłem chyba do problemu :? jest nic xvid ale nei dam sobie reki uciac bo i przy filmaw zrobionych w civx potrafi sie wisić. jest jakis program który usuwa wszystkie smieci zwiazane z tymi duvx-ami czy xvid-ami? ;) WMP otwiera bez wiekszego problemu wszystkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 No właśnie tak myślałem, mam to samo z niektórymi kompilacjami xvida i ffd show. Używasz xvida by Nic- spróbuj koepi albo maniac, tudzież nowszej/starszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Isntalowałem rozne zestawy koedeków lecz nic nie pomoglo!! :/ grrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 I tak też miałem ;] Odinstaluj sterowniki graficzne i TVcapture jeśli masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Dzięki!! Poskutkowało wreszcie!! :) Jak coś to masz piwo u mnie!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...