PiNQWiN Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Witam! Mam Win Xp Prof.. no i chcialbym zmienic sobie tapete... ale niestety wyskakuje zonk! "Wystąpił problem z aplikacją rundll32.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." sygnatura błędu AppName: rundll32.exe AppVer: 5.1.2600.0 ModName: mshtml.dll ModVer: 6.0.2600.0 Offset: 001a23a3 chyba musze jakos naprawić to rundll... ale jak? pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc PiNQWiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 rundll32.exe służy do uruchamiania bibliotek (dll) Samemu rundll32 raczej nic nie jest, prędzej są problemy biblioteką mshtml.dll. Zawsze można sobie poczytać: http://www.generation.net/~hleboeuf/ermshtml.htm Prawdopodobnie jakiś program korzysta z niej w tym samym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 chyba musze jakos naprawić to rundll... ale jak?1. Tego sie nie naprawia. 2. Gdyby ten plik byl uszkodzony, sytem nie moglby funkcjonowac. 3. Na wszelki wypadek przygotuj sie na re-install systemu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 jestem pewien w 80 % że masz uszkodzone RAMY , też takie coś miałem dopóki na nowe nie wymieniłem. Non stop wyskakiwał mi błąd związany z RUNDLL i MSHTML , weź od kogoś ramy i sprawdź czy to samo będzie , jeżeli nie to problem rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...