Skocz do zawartości
FumFel_20

Abit KV7 KT600 czy ASUS A7V600

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam problem.Dzisiaj dzwoniłem do prolinei kupa.Powiedziałem że zgóoszę to do federacji konsumentów a oni nato że ok :? .CZy naprawde mam to zgłośić ?Tłumaczą to tym że płytę urzywałem a nie sprawdzałem przez ten czas.No qufa ale mam przecież 10 dni :!: ofkorz ze ja urzywałem bo jak inaczej testować ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jakość dźwięku pokładowego z 8KRA2+ Epoxa jest znacznie gorsza od tych  na nforsie z soundstormem,ale chodzi mi i o porównanie dźwięku analogowego 2 kanałowego wyprowadzonego z obu płyt,bo podłączył bym to do wzmacniacza Pioneera.

jakosc jest taka sama ,za to mniej problemu z odpaleniem zestawow 4.1 i 5.1 (na 8kra ofkoz)

Mam jeszcze takie pytania: co do 8KRA+: 

1.czy z Twinmosami 2 x 256 MB PC2700 będzie ta płytka chodzić 

2.czy to prawda,że ona ma PCI/AGP lock,czy nbormalnie regulacje mnożnikiem

1 z pamieciami nie bedzie problemu

2 moglbys zadac sobie troche trudu i poszukac - ostatnio bylo ze nowy bios dodaje mnoznik 1/6 i ustawiajac fsb200 z poziomu biosu pci/agp masz 33/66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem.Dzisiaj dzwoniłem do prolinei kupa.Powiedziałem że zgóoszę to do federacji konsumentów a oni nato że ok :? .CZy naprawde mam to zgłośić ?Tłumaczą to tym że płytę urzywałem a nie sprawdzałem przez ten czas.No qufa ale mam przecież 10 dni :!: ofkorz ze ja urzywałem bo jak inaczej testować ?

to jest Polska ,tu sie gra po polsku

wiesz jaki obrot musi miec s.j. ?

wystarczjaco duzy zebys z nimi nie wygral na drodze prawnej!

poczekaj troche i udup ta plyte ,a przy okazji wymiany dogadaj sie ze chcesz cos innego

jeszcze nie widzialem zeby komus forse zwrocili ,jedynie na WGK kumpel oddal plyte z rozerwanymi opakowaniami od tasm ,ale on bral na tym samym stoisku inna plyte i doplacal 60pln ,wiec im to bylo na reke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skąd oni więdzą co ty z nią robiłeś, włączyć aby sprawdzić czy i jak działa możesz

po prostu, próbują cię przeczekać i zmiększyć bo może dasz sobie spokój. nie odpuszczaj im

też niestety miałem okazję użerać się w takich konsumenckich sprawach, czy to przy reklamacji butów, kupnie mebli itd, ale wiedziałem że prawo jest po mojej stronie i wkoncu miękła im rura i załatwiano ją po mojemu.

także nie odpuszczaj, a co do federacji to jak raz wysłałem do nich maila ze skargą to nawet nie raczyli odpowiedzieć wiec na nich zabardzo nie licz, ale informacje, i akty prawne które mają na swojej stronie bardzo pomagają w rozmowach z firmami/sklepami itd.

ja już to postrasz inspekcją handlową, jak dostaną kilka tysięcy złotych kary to odechce im się takich numerów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...