FumFel_20 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Panowie mam problem.Dzisiaj dzwoniłem do prolinei kupa.Powiedziałem że zgóoszę to do federacji konsumentów a oni nato że ok :? .CZy naprawde mam to zgłośić ?Tłumaczą to tym że płytę urzywałem a nie sprawdzałem przez ten czas.No qufa ale mam przecież 10 dni :!: ofkorz ze ja urzywałem bo jak inaczej testować ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Czy jakość dźwięku pokładowego z 8KRA2+ Epoxa jest znacznie gorsza od tych na nforsie z soundstormem,ale chodzi mi i o porównanie dźwięku analogowego 2 kanałowego wyprowadzonego z obu płyt,bo podłączył bym to do wzmacniacza Pioneera.jakosc jest taka sama ,za to mniej problemu z odpaleniem zestawow 4.1 i 5.1 (na 8kra ofkoz) Mam jeszcze takie pytania: co do 8KRA+: 1.czy z Twinmosami 2 x 256 MB PC2700 będzie ta płytka chodzić 2.czy to prawda,że ona ma PCI/AGP lock,czy nbormalnie regulacje mnożnikiem 1 z pamieciami nie bedzie problemu 2 moglbys zadac sobie troche trudu i poszukac - ostatnio bylo ze nowy bios dodaje mnoznik 1/6 i ustawiajac fsb200 z poziomu biosu pci/agp masz 33/66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Panowie mam problem.Dzisiaj dzwoniłem do prolinei kupa.Powiedziałem że zgóoszę to do federacji konsumentów a oni nato że ok :? .CZy naprawde mam to zgłośić ?Tłumaczą to tym że płytę urzywałem a nie sprawdzałem przez ten czas.No qufa ale mam przecież 10 dni :!: ofkorz ze ja urzywałem bo jak inaczej testować ?to jest Polska ,tu sie gra po polsku wiesz jaki obrot musi miec s.j. ? wystarczjaco duzy zebys z nimi nie wygral na drodze prawnej! poczekaj troche i udup ta plyte ,a przy okazji wymiany dogadaj sie ze chcesz cos innego jeszcze nie widzialem zeby komus forse zwrocili ,jedynie na WGK kumpel oddal plyte z rozerwanymi opakowaniami od tasm ,ale on bral na tym samym stoisku inna plyte i doplacal 60pln ,wiec im to bylo na reke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 a skąd oni więdzą co ty z nią robiłeś, włączyć aby sprawdzić czy i jak działa możesz po prostu, próbują cię przeczekać i zmiększyć bo może dasz sobie spokój. nie odpuszczaj im też niestety miałem okazję użerać się w takich konsumenckich sprawach, czy to przy reklamacji butów, kupnie mebli itd, ale wiedziałem że prawo jest po mojej stronie i wkoncu miękła im rura i załatwiano ją po mojemu. także nie odpuszczaj, a co do federacji to jak raz wysłałem do nich maila ze skargą to nawet nie raczyli odpowiedzieć wiec na nich zabardzo nie licz, ale informacje, i akty prawne które mają na swojej stronie bardzo pomagają w rozmowach z firmami/sklepami itd. ja już to postrasz inspekcją handlową, jak dostaną kilka tysięcy złotych kary to odechce im się takich numerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...