paulo Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Od kilku dni nie potrafię odtworzyć płyt audio - foobar wywala błąd "error opening for playback". Programy do konwersji audio na mp3 nie znajdują napędów DVD, CD-R. Z DVD i nagrywary mogę normalnie korzystać pod warunkiem, że nie chcę słuchac płyt audio. Czy ktoś wie o co chodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A próbowałeś odtwarzać audio przy pomocy Windows Media Playera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Media Player odtwarza muzykę bez problemów. Myślałem, że to kwestia syfu w systemie i zmieniłem system na Win2003, a tu dalej to samo. Gdy uruchamiam cdex wyskakuje okno: Failed to load wnaspi32.dll driver.Use the "Native NT SCSI library" driver option instead? tak/nie:?: brak aspi, czy co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Wygląda to na brak aspi. Jesli chodzi o cdex to radzi sobie bardzo dobrze z płytami audio bez zainstalowanego aspi wykorzystując biblioteki windows. Jest wiele programów które nie wymagają aspi np. winamp, ale wiele innych programów bez aspi nie bedzie działać. Jeżeli masz programy które nie widzą napędów to zainstaluj aspi i problem powinnien zniknąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Drivery ASPI rozwiązały problem z cdex'em, ale foobar dalej nie odtwarza audio. Niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...