Skocz do zawartości
BiAłY

Neostrada + czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dalej nie mogę uwierzyć w kompresje i twierdze, ze to błąd DC++. Niech mi ktoś wytłumaczy jak można spakować plik avi (DivX;Xvid) i to w czasie rzeczywistym, kiedy tam już jest ogromna kompresja wszystkiego i sądząc po transferach musi pakować go powyżej 50%. Spróbujcie zipa czy rara spakować jeszcze raz czymkolwiek i co wam to da...

Aviki sa juz na tyle skompresowane ze raczej nie skompresuja sie wiecej, nie o tym mowa, zreszta Ratio to Ratio w co tu nie wierzyc? W opcjach jest do wyboru pole ENABLE SAFE AND COMPRESSED TRANSFERS to do czego tu wiary wiecej trzeba? Wbudowali sobie pole z Ratio i opcje kompresji zeby ladniej wygladalo? Jak ktos jest sprytniejszy to zwroci tez uwage na kolory, ciemnozielony, jasniejszy zielony i najjasniejszy zielony, ciemnozielony i jasniejszy zielony jest wykorzystywany do zobrazowania przebiegu jesli np sciagamy od pierwszej osoby jest zielony, od drugiej bedzie jasnozielony (kolory te moga zalezec od ustawien w systemie), natomiast najjasniejszy zielony jest uzywany do zobrazowania wlasnie stopnia kompresji, dla sprawdzenia polecam sciagniecie duzej bitmapy (bmp) podatnej na kompresje

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi