elpresspl Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 No wlasnie. Kumpel ma takiego procka, na plycie Shuttla AV61 i ma go ustawionego 6x133. Chcialem mu ustawic 8x133 (bo wiekszego mnoznika plyta nie daje a przy FSB 140 komp sie wiesza) a tu lipa na ekranie ciagle widze Pentium III 800EB. Wiec jak odblokowac mnoznik w PIII 800 Mhz SLOT1 version ?? Aha i jakie standardowo ma napiecie ten procek?? Bo z obudowy procka niezbyt da sie przeczytac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 W procesorach intela NIEDA SIE ODBLOKOWAĆ MNOŻNIKA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Z mojego doświadczenia wiem że prawie każdy procesor slot-1 ma napięcie 2 V. Ale 800EB to Copermine i zawiele z niego nie wykręcisz a standardowe napięcie to 1.75 V (lub jeśli sie myle to 1.65) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 W procesorach intela NIEDA SIE ODBLOKOWAĆ MNOŻNIKA. Sad but true :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 To jak mam podkrecic tego procka?? Przeciez musi byc mozliwosc podkrecenia go jakos przez mnoznik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 To jak mam podkrecic tego procka?? Przeciez musi byc mozliwosc podkrecenia go jakos przez mnoznik. Jedyne co pozostaje to magistrala. Kombinuj moze cos z tego wyjdzie.. :roll: A co do mnoznika to powtorze ci to co juz przedemna powiedziano : To se ne da :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 To jak mam podkrecic tego procka?? Przeciez musi byc mozliwosc podkrecenia go jakos przez mnoznik. uparl sie... wlasnie, ze nie musi i nie ma. od dawien dawna, kiedy jeszcze w krakowie mieszkal smok wawelski, procesory intela byly nie tylko w grodzie nad wisla, ale na calym swiecie podkrecane jedynie poprzez zwiekszanie FSB :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 To jak mam podkrecic tego procka?? Przeciez musi byc mozliwosc podkrecenia go jakos przez mnoznik. Kupić sobie pamięci jakieś lepsze :) ja np. mam 2x 128MB PC180 do sprzedania, hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Nie mam kasy na zbyciu. Narazie musze i tak uzbierac na wyswietlacz do aparatu cyfrowego, a potem kolumny troszke odnowic :) a na koncu malowanie obudowy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 [gluteus maximus] maryna da sie..... http://www.overclockers.com/tips630/index.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 [gluteus maximus] maryna da sie..... http://www.overclockers.com/tips630/index.asp to jest o modzie napiecia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 sorry ale wpadka :oops: :oops: :oops: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...