BLACKHAWK Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 WITAM MAM KARTĘ JAK W OPISIE PRODUKCJI PALITA. KARTA TAKA SOBIE I CZASAMI W GRACH ZACINA MI OBRAZ. PODKRĘCIŁEM JĄ JUŻ ALE DALEJ TNIE I POMYŚLAŁEM CZY MOŻE BY NIE ZMIENIĆ BIOSU . I TU WŁAŚNIE PADA MOJE PYTANIE (a właściwie kilka) : CZY TO MA SENS , TZ CZY FLASHING POPRAWI PARAMETRY KARTY ? JAK TO SIE ROBI ? SKĄD <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> NOWY BIOS ? Z GÓRY DZIĘKI ZA KAŻDĄ ODPOWIEDŹ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Bios do G4 MX440 - pierwsze slysze Ja jak sciagam najnowsze stery do swojej plyty i grafy MSI to jak ustawiam zeby mi biosa do grafiki jakiegos sciagnal to nic nie znajdowal< chyba po prostu nie mozna zmienic biosu w tej karcie ale moze sie myle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Pokombinuj z innymi wersjami sterownikow... Ach, te SE :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Zabawa biosem w przypadku tej karty raczej nie ma sensu - a już na pewno nie jeżeli nie masz o tym pojęcia. Jeżeli w grach zacina Ci się obraz, popraw na początek chłodzenie rdzenia karty. Jeżeli chcesz to zrobić, poświęc trochę czasu na przejrzenie forum. Zacznij od tego: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18188 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50517 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 BLACKHAWK Podaj na ile wykreciles tego MX i jakie masz chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...