Gość aruś Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Chciałbym sprawdzić jaką mam realną prędkość przesyłu danych Czy jest na to jakiś sposób, może jakiś programik? chodzi mi o mozliwości łacza nie mojego komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 www.numion.com www.dslreports.com Co do wiarygodnosci tych testów... to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Jeżeli chcesz miec wiarygodny test to znajdz kilka szybkich ftp i zacznij sciągać ze wszystkich jednoczesnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 www.prometeusz.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 spoko ten prometeusz: 403 Access denied -------------------------------------------------------------------------------- Oops... nie masz uprawnien do otwarcia tego adresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 spoko ten prometeusz: 403 Access denied -------------------------------------------------------------------------------- Oops... nie masz uprawnien do otwarcia tego adresu. Wczoraj nie działał. Dziś jest spoko. Zresztą to 1 awaria odkąd wchodze/znam tą stronę ;) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 http://www.speedmeter.nl/speedmeter.de/Tes...tController.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...