k@rol Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mam WinXP HomeEdition angielską wersję. Mam problem bo w mojej sieci jest około 30 osób, a ja nie widzę ani jednej. Jest to uciążliwe bo nie można wymieniać się plikami. Możecie mi powiedzieć co mam ustawić aby było wszystko widać może są jakieś programy, a winda po prostu nie widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mam WinXP HomeEdition angielską wersję. Mam problem bo w mojej sieci jest około 30 osób, a ja nie widzę ani jednej. Jest to uciążliwe bo nie można wymieniać się plikami. Możecie mi powiedzieć co mam ustawić aby było wszystko widać może są jakieś programy, a winda po prostu nie widzi moze poprostu sformułuj logicznie posta i podaj jakies minimum wiadomosc tj konfiguracjie sieci etc etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rol Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 W otoczeniu sieciowym nie widzę ani jednego komputera, a powninienem widzieć około 30. Wiem, że inni mnie widzą bo wpisuję net config server i niby jest wszystko ok ale ja nadal nie mam w windowsie podgldu na sieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 A może tak(pisze z wersji polskiej): Z lewej strony wybierasz pokaz "wyswietl komputery grupy roboczej", potem tez z lewej niżej "microsoft windows network" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rol Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A może tak(pisze z wersji polskiej): Z lewej strony wybierasz pokaz "wyswietl komputery grupy roboczej", potem tez z lewej niżej "microsoft windows network" to nie działą, tak sprawdzalem po raz pierwszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...