Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Zastanawia mnia zamkniecie watku -->http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52268 Czyzby TEPSA trzymala tutaj ŁAPĘ ??? Nie padlo tam nic nieprawdziwego ani podobnego co moznaby uznac za podstawe do zamkniecia watku !!! O co chodzi ? Ja nie mam problemow z rachunkami z tepsy ale te rachunki znajomych za dialery to juz przesada. TPSA zna problem ale nie dziala nic w tym kierunku. W ch*** wala wiekszosc uderow, a moze z 5% sie burzy i wychodza na prosta. Ale te 95% robionych w palanta nic z tym nie robi wiec sobie tepsa pozwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Odpowiem tak jak admini na serwerach CS: "Dostałes slapa / kicka / bana bo widocznie złamałeś zasadę" Czyli tak jak dyskusja z TPSA na temat rachunku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 chyba przez to , ze bylo cos o dzieleniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Dowiem się i poproszę tego kogoś o wypowiedzenie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Ciekawe, przeważnie moderatorzy piszą na końcu jak blokują temat (a przynajmniej powinni). W takim razie odblokuje go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Zastanawia mnia zamkniecie watku -->http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52268 Czyzby TEPSA trzymala tutaj ŁAPĘ ??? Nie padlo tam nic nieprawdziwego ani podobnego co moznaby uznac za podstawe do zamkniecia watku !!! O co chodzi ? Ja nie mam problemow z rachunkami z tepsy ale te rachunki znajomych za dialery to juz przesada. TPSA zna problem ale nie dziala nic w tym kierunku. W ch*** wala wiekszosc uderow, a moze z 5% sie burzy i wychodza na prosta. Ale te 95% robionych w palanta nic z tym nie robi wiec sobie tepsa pozwala. Ja zamknalem, dlatego ze autor watku zamiast zadzialac tak jak to logika nakazuje : zadzwonic do BOKu lub udac sie do nich osobiscie, wykazal sie zadziwiajaca logika: Zapodal topic na Tweaku, pewnie dlatego ze mamy tu w cholere jasnowidzow. Czy tego nie zauwazacie ? Czy tak sie postepuje ? Wiadomo ze TEPSA kaszani, kto ja ma to wie, ale czemu mail sluzyc ten watek ?? Jezeli by wyjasnil sprawe i wyszlo ze go bezpodstawnie kroja to OK, niech sie podzieli wrazeniami. Ale w formie w jakiej to napisal nasz wspanialy jasiek sluzy tylko postolejczemu wypisywaniu jasnowidzacych prognoz. Ludzie, zacznijcie myslec logicznie i zachowywac sie jak dorosli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 No ale Reed, wystarczylo zwrocic uwage. Po to sa fora aby sie czegos dowiedziec, wypowiedziec, wyzalic, posluchac rad. Nie zwrocilbym uwagi na to (bo pewnie wiele watkow jest zamykanych ale o polowie nawet nie wiem :P ) ale bardzo mnie zaciewawil ten watek dlatego sie odezwalem w tej sprawie. Widze, ze juz jest odlokowany wiec mozna dalej walkowac temat :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...