Vadeer Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Pytanie jak wyzej. Chodzi mi czym sie on zajmuje i co obsluguje bo dranstwo sie strasznie grzeje a nie ma rzadnego radiatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 jezeli chodzi o nForce2 to zobacz ten obrazek - bo roznie producenci to dziela :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 yyyyyyyyy nie dziala mi ten obrazek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 O kurka sporo rzeczy obsluguje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 yyyyyyyyy nie dziala mi ten obrazek to masz i sobie pocztaj http://www.pl.tomshardware.com/motherboard...0716/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 dzieki poczytam oczywiscie w dziane faq powinien byc jakis taki temat-slowniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Pytanie jak wyzej. Chodzi mi czym sie on zajmuje i co obsluguje bo dranstwo sie strasznie grzeje a nie ma rzadnego radiatora. to ja sie podłącze do tematu tylko z troszke innym pytaniem czy ta en mostek przez nadmierne ciepło morze powodować że komputer będzie nie stabilny ?? (yyy troszke lamersko mi te pytanie wyszło :oops: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Owszem, może powodować, a nawet będzie powodować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bacHor Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 eeee w zasadzie to mostek południowy robi całą robotę na płycie. Oprócz obsłógi AGP i dostępu do pamięci to robi całą reszte. Jeżeli chodzi o przegrzanie tego układu, to jest to krytyczna sprawa. Swoją drogą układy te sa dostosowane go pracy z dość wysokimi temperaturami rzędu 60 st C. I więcej raczej mieć nie bedzie :) ale jak juz, to [gluteus maximus]! tylko jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 8O 8O 8O Dżizus, chłopie, co Ty wypisujesz. Nie mieszaj ludziom w głowach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Trochę przesadziłeś z tą "odpowiedzialnością" SB. W zasadzie to kontrola nad interfejsem ATA, interfejsami zewnętrznymi (USB, COM, Paralell, PS), współgranie tych interfejsów z zadaniami NB. Mona jeszcze wymieniać, ale to chyba najistotniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bacHor Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No więc właśnie o tym pisze. Nie wiem ale dla mnie to jest jakoś oczywiste! Zresztą najlepiej to poczytać sobie o tym na stronach producenta. Pozatym nikomu w bani nie mieszam! [/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bacHor Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 PASZCZU ale żeś mnie zdzaźnił!! :evil: Żeby nie było, że jakiś lamer jestem to masz tu troszeczke do poczytania! Masz racje w jednym. pomyliłem się :wink: max temperatura dla SB to nie 60 st C tylko 99 JAK W PRZYPADKU INTELA! Tak wiec masz tu do poczytania. I jest to jak sądze ostateczna odpowiedz na pytanie do czego służy SB! tak wiec: U INTELA: http://www.intel.com/design/chipsets/875P/...5_schematic.gif w VIA: http://www.via.com.tw/en/k7-series/kt600.j....jsp#blkdiagram w SIS: http://www.sis.com/products/chipsets/south...dge/96x.htm#964 w nforce: http://www.nvidia.com/page/nforce.html ale tu nie ma obrazków więc sciągnij sobie PDFa :roll: A jeżeli o dokładniejsze dane to pogrzeb! A jak by ci się nie chciało klikać to prosze bede tak dobry, że prosze: http://www.intel.com/design/chipsets/desig...ex/25252801.pdf tak więc chyba jakoś się obroniłem :!: 8) to, że masz mikrofon nie znaczy, że ktoś Cię słucha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bacHor Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 :lol: tak się spieszyłem że emotikonków nie włączyłem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 :lol: tak się spieszyłem że emotikonków nie włączyłem :oops: to je wlacz w profilu i na przyszlosc EDYTUJ POSTY a nie mnozysz je niepotrzebnie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Sorry, bacHor - moja wina - nieuważnie czytałem i myślałem że piszesz o tym że SB odpowiada za obsługę AGP i pamięci. Publicznie odszczekuję to co powiedziałem. Mea culpa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bacHor Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 PASZCZU równy z Ciebie koleś! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...