azyl Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Sory jeżeli był joż taki temat ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na moje pytanie : 1.Mam dysk 120 GB , mam na nim 4 partycje , chcialem zapyatc czy jezeli sfortamtuje i usune partycje systemowa , a nastaepnie utworze na jej miejsce nowa partycje to czy fdisk nie bedzie mi pokazywal jakis czarow z powodu wielkosci tego dysku. 2. Słyszałem, że kiedy się robi partycje fdiskiem to potem jest na partycjach straszna kaszana i trzeba je sfr,matowac , czy rzeczywiscie trzeba je formatowac a jezeli tak to czy wszystkie czy tylko ta ktora sie zroblilo ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Jak nie bedziesz probowal robic partycji wiekszej niz 40GB to powinno byc OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 1. W fdisku z win98 trzeba podawać przy dyskach powyżej 60 GB wielkości procentowo(przy podawaniu wielkosci podaje nieprawdiłową wielkosc dysku). W fdisk z win Me lub zaktualizowanej wersji dla 98 ze strony ms mozna podawac juz wielkosci. 2. W fdisku zawsze po załozeniu partycji trzeba potem ją sformatować Lepiej, gdybyś uzył innego narzędzia niz fdisk jezeloi na dysku są równiez inne partycje(np. partition magic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Lepiej, gdybyś uzył innego narzędzia niz fdisk jezeloi na dysku są równiez inne partycje(np. partition magic). No tak ale ja chce sformatowac i usunac partycje systemowa i na jej miejsce utworzyc nowa weic raczej zostaje mi tylko fdisk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A o partition magic w wersji dosowej słyszałeś? Bardzo przydatne narzędzie, przy czym nie rózni sie prawie od wersji dla windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 a mozna go skads sciagnac ? chociaz demo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Dosowa wersja zwykle znajduje sie w instalce wersji dla windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ona jest jako dodatek czy instaluje se razem z winda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Partition Magic jest aplikacja komercyjna, nie ma jej w windowsie ani jako aplikacja ani jako dodatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 poszukaj wersji strszej niz 7.0 te zazwyczaj sa dosowe, chociaz ja mam 8.0 i operacje zaznaczasz pod winda a on sam je wykonuje pod dosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...