srekal34 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Mam już Heculesa 9800 non-pro wreszcie! Słyszałem że Riva tunerem można sprawdzić, jakie ma pamięci. Która to pozycja w tym programie? Jak tam się dostać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Rodzaj? Co najwyżej szerokość szyny (nie zawsze poprawnie pokazuje) i taktowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Informacje o pamieciach moglbys odczytac z samych kosci - o ile nie sa zakryte radiatorami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No ale on właśnie dlatego pyta bo są zakryte... :D Programowo nie ma sposobu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No podkręciłem kartę- ustawienia 400/700 i nie generuje artefaktów w 3DMARK 2K3(score: 5300). Czy to znczy że moja karta ma pamięci Samsung 2,8? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...