Hanu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Do wszystkich uczestników forum mieszkających w Łodzi zwracam się z pytaniem o szybkość i stabilność działania Neo w tym cudownym mieście. Warto w toto u nas zainwestować? Słyszałem, że różnie jest w różnych miastach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Hejka nie chce zakladac nowego tematu poza tym jestem z czech z pragi ale prosze o pomoc.... zalozylem sobie adsl 1024/256 i z poczatku chodzilo ok ale teraz transfery er... jakby skacza sa przerywane... tzn progs pokazuje np przy sciaganiu przez sek sciaga a potem pare sek nie i tak w kolko... byl typ z telecomu sprawdzic linie i mowi ze all ok ... nie wie ktos co z tym fantem zrobic ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 w lodzi Neo chodzi pinknie (widzialem sprawdzalem) tylko ze w roznych czesciach miasta czeka sie ruznie na to neo, no i chyba lepiej poczekac na dialog :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 W Lodzi (chojny) bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja mieszkam Łódź Górna (Ruda) i mam transfery 63-70kb/s i mi jeszcze ani razu połączenia nie zerwało i ogólnie działa w 100% OK. Kumpel raz mial dziwną szopkę że przez tydzien nie działało :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Łódź, Retkinia - spox, 70-80 kb/s . Bierz śmiało :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 znajomy ma na Sterlinga i chula az milo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Witam. To i ja pochwale neo+ - transfery 60 - 70 KB/s Warto, tylko czekac trzeba dlugo - przynajmniej w moim przypadku ( ponad miesiac :? , No i kwestia pingow - z nimi to bywa roznie w Łodzi. OT Hanu - my to sie chyba znamy nie ? : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Kolega ma - Bałuty, okolice Franciszkańskiej. Z tego co widzę, to nie ma na co narzekać. Ani pod względem stabilności, ani szybkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 zczerze mowiac nie chodzi w tym o łódź ale mimowszystko warto przecztac pc world - neozdrada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...