Angelika Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 hmm to znaczy tak.... jest taka akcja ze skonczyl mi sie sciagac plik.. to nie bede zawracac juz glowy z tym rozszerzeniem .DAT, teraz po sciagnieciu jest MPEG i cholera co z tym teraz zrobic, bestplayerem nie odtwarza, windows media player tez nie, avi prewiew tez nie... szukalam w necei jakis kodekow czy cos... nie ma.., nawet programow nie ma do odczytu mpeg i co ja mam zrobic teraz z tym filmem? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mpg jest standardowo odtwarzane bez problemu w windzie Sciagnij prg Gspot (www.google.pl) i zobacz nim czy to naprawde jest mpg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mozesz tez zmienic jego rozszerzenie z MPEG na MPG i zarejestrowac np. w BestPlayerze. Standardowo Windows odtwarza tego typu pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ja zadam pytanie o m2v , czym to odtworzyc , kiedys mialem kodeki , ale jakos zaginely w akcji , chodzi mi o jakies free i pez zadnych badziewi typu pokazujacy sie kwadracik itp , jak ktos ma linka to prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 i pez zadnych badziewi...Bez komentarza. Nie starcza do tego jakies kodeki MPEG-2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 i pez zadnych badziewi...Bez komentarza. Nie starcza do tego jakies kodeki MPEG-2? nie czepiaj sie o literowki :? , ale dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 m2v jest formatem MPG, wiec nie powinno byc problemu z otworzeniem go na WMP9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ja zadam pytanie o m2v , czym to odtworzyc , kiedys mialem kodeki , ale jakos zaginely w akcji , chodzi mi o jakies free i pez zadnych badziewi typu pokazujacy sie kwadracik itp , jak ktos ma linka to proszeOdkopalem ten temat, poniewaz przed chwila okazalo sie, ze pliki M2V bez problemu ida po zainstalowaniu WinDVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...