drake87 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Posiadam windows 2000 i często gdy pykam se w jakąś gierkę to mi wyskakują jakieś komunikaty w stylu www.messagedefender.com i pięć linijek niezrozumiałego, reklamowego tekstu. Czy ktoś wie jak ten szajs usunąć? 8O Powiem tyle że format nie pomaga, wira nie mam a ten spamo-coś wygląda mi na wbudowaną opcję windowsa :( Może jakiś koleś wie jak to usunąć bo ja już <span style="color:red;">[ciach!]</span>icy dostaję :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 zasadniczo odpoweidz znajdzies tutaj: http://forum.purepc.pl/search.php p.s. wylacz usluge messenger (panel sterowania/narzedzia administracyjne/uslugi/messenger). PO za tym szukaj czlowieku bo nie kazdemu chce sie odpisywac na to pytanie 20x kazdemu nowemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Usun Windows Messenger lub wyłącz usługę POSŁANIEC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...