Maciek OC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Mam pytanie, kupiłem za uwaga uwaga 7 ZŁ !!!!! Procesor razem z ładnym radiatorkiem i chciałbym się dowiedzieć jaki to prcesor. Wiem tylko tyle że to Via Cyrix na spodzie jest tak napisane: 03H5799N1B104FK641BCC Jeżeli ktoś umiałby to rozszyfrować to byłbym wdzięczny. Wiem że ktoś będzie umiał bo to forum tweaka :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Będę strzelał. Via cyrix 800Mhz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mam pomysl policz ile ma nozek :idea: :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ma 168 nóżek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ma 168 nóżek :)to napewno nie jest VIA Cyrix - podajesz sprzeczne dane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Poprawka , chodziło mi o VIA C3 . Jeżeli przyjąć by że taktowanie jest oznaczone w numerze to najbliższą liczbą która by na to wskazywała jest 799. http://www.viatech.com/en/viac3/c3.jsp < podobny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 To jest cyrix bo pisze wyraźnie COPYRIGHT USA 1993 CYRIX i dalej te numerki, i raczej nie jest podobny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 To jest cyrix bo pisze wyraźnie COPYRIGHT USA 1993 CYRIX i dalej te numerkito kurde roznica Cyrix a VIA Cyrix 1993 i 168 nozek to bedzie jakis 486 SX albo DX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Trzeba było od tego zacząć opisywanie procka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Cos mi swieci ze ten proc nie jest warty 7 zeta. Ja bym dal gora 4,49 zeta. Jestes co najmniej 2,51 zeta w pelcy. Moglbys sobie jeszcze np: Super Expres lub Gazete Wyborcza kupic. Z drugiej strony moge sie mylic bo nie wiemy do konca co to za proc..... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Tylko przy kupowaniu tego procka najbardziej interesował mnie radiator, nie powiem jest dosyć ładny :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...