Przemopek Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Witam! Czy ma ktoś te głośniki. Jeżeli tak mam ogromną prośbę posiadam już drugi zestaw przy dodawaniu TREBLE na pilocie pojawia sie delikatny trzask juz w drugim nowym zestawie. Czy u kogoś ten efekt również występuje? Może ktoś sprawdzić? Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolduct Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 u mnie wszystko cacy. moze w windzie za bardzo masz podbite wysokie tony i przestery jakies sa. kiedys mialem glosniki podlaczone do jakiegos discmana i jak wyjscie z niego bylo ustawione za wysoko, to bylo slychac jakies trzaski. po zmniejszeniu glosnosci (na discmanie -> wejsciu do zostawu) problem zniknal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemopek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Nie nie ma to nic wspolnego z windowsem. Sprawdzales dokladnie? Zmniejsz na pilocie TREBLE i przyciskajac ciagle zwieksz. Bardzo mi zalezy na tym! P.S Masz moze GG to wyslij na maila bedzie latwiej sie porozumiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolduct Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 sorry stary, ale wiecej ci nie pomoge. u mnie wszystko gra. wyciszam soprany na min, po czym daje je na max i nie slysze zadnych trzaskow. skoro mowisz, ze sygnal idacy na glosniki nie jest za mocny, to naprawde nie wiem, co moze byc nie tak. sprobuj podlaczyc zestaw do innego zrodla (innego kompa/wiezy/radia/czegokolwiek), to moze sie okaze, ze cos nie gra z twoja karta muzyczna. ps. w razie czego moj gg: 1117418. choc nie wiem, czy bede w stanie cos wiecej ci powiedziec na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_24 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Nie przejmuj się u mnie tak samo jest. Czy może wiesz coś więcej o skutkach tych trzasków? Zestaw chodzi pięknie. Te trzaski pojawiają się jak zapalają się kolejne diody kontrolne. Pewnie coś nie dopracowali z elektroniką w pilocie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...