yaro120 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Tak jak w temacie musi być tanio. Wszystko najlepiej gdyby się w obudowie zmieściło :). Jestem kompletnym laikiem w tych sprawach a nie chce kupować CPC. Zwięźle jakie tanie i proste w montażu WC pod socket 478 i żeby miało blok do GPU. POZDRO I PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 najpierw napisz ile to tanio jest wg ciebie. bo tanio to pojecie wzglednie wzgledne. u mate'a sa gotowe zestawy , zobacz czy ci jakies pasuja , wtedy dokladasz bloczek na gpu i jazda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 absolutny max 200 ale chciałbym się w 150 zmieścić. I ile by się dało podkręcić mojego P4 na WC ?? MAT'e nic mi to nie mówi może jakieś szczegóły. Thx rout ty mi zawsze odpowiadasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Cały zestaw na CPU i GPU, to co najwyżej CPC za 150PLN dostaniesz (a z chłodnicą, to nawet na CPC nie starczy). No, chyba, że na allegro upolujesz kogoś pozbywającego się czegoś normalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 CPC JEST SENS KUPOWAĆ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jesli zrobisz bloki samodzielnie to mozesz sie zmiescic w 150 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 IMO nie. Lepiej dozbieraj kasę albo kup dobre chłodzenie powietrzem (bo na bardzo dobre też zabraknie Ci kasy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 że na allegro upolujesz kogoś pozbywającego się czegoś normalnego. to jest bardzo dobra opcja i nei trzeba szukac na allegro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 HEH W CPC 189zł, jaka CPC ma wydajnosc. CO POLECACIE DO 200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 hmm zastanowmy sie chcerz miec tanio czyli chlodnica http://www.automan.infocentrum.pl/cgi-bin/...FILE=kartat.tpl 30zl orbital O2 65zl (mate) zapinka 16zl (mate) pompka AS mj1000 92zl (mate) czyli razem 203zl bez wezy i kosztow wysylki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 blok na CPU-------north pole---------79PLN (ALBO ORBITAL OD MATE'A 65PLN, ten oczywiscie lepszy! ) blok na GPU---proxima(RED easy)--65PLN (52PLN) pompka-----AquaEL 600 l/h----------34PLN zbiornik----"pojemnik na wode"------13PLN chlodnica---(szrot)--------------------15-40PLN waz 12/16 z ogrodniczego-----------2,5 PLN/m wentyl od luizyta 12cm papst-------22PLN http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18442326 No i jak nie jestes calkiem rozleniwiony to pojemnik i weze zalatwisz taniej ;) Jak jestes "obrotny" to wyjdzie cie to razem z przesylka kolo 250, a wydajnoscia, wytrzymaloscia, jakoscia bije CPC 1000 razy! :) a poza tym bedziesz mogl w przyszlosci latwo ulepszyc ten zestaw! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ja poleca TEN zestaw za 220zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 no i to bedzie zdecydowanie najlepsze wyjscie! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Wiecie co nie jestem leniwy ale nie dam rady ;/ Potrzebuje gotowego zestawu żeby podłączyć 2 rurki do zbiorniczka zaczepić na procu i podłączyć do listwy ;/ Mate ma dobre zestawy?, w normalnych cenach?, interesuje mnie tylko właściwie ten najtańszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 polukaj sobie zestawy na www.mcs.pc.pl ale zestaw Niemca mysle ze tez moze byc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 u mnie przykrecasz 4 nakretki i 8 zaciskow i to wszystko. Zestaw od mate tez bedziesz w taki sposob skladal a dostaniesz u mnie dodatkowo zapinke pod amd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...