rout Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 hey nie wiedzialem gdzie to dac wiec dalem tutaj... jakis czas temu qpilem tuner tv prolinka [bt 878p+ fm] i mam z nim problem. zainstalowalem , wszystko cacy , wlaczam a tu takie cos [foty : jakby sie znalazla dobra dusza ktora by wrzucila na jakis serek..calosc spakowana 512 kb] wyglada toto jakby nie mogl znalesc zadnego programu , potezna sniezyca z gory na dol. mam cablowke , dalem mu automatyczne wyszukiwanie i dalej nic. co to moze byc? czyzbym zle obsadzil koncowke? pomozcie , prosze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 nikt z was nie wie? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 fotek nie widać -a jaki to system operacyjny? -jakie sterowniki? -jakego programu używsz do ogladania TV? oryginalnego od karty czy np MoreTV, BorgTV ?? bo co z tego że wszystko się ładnie zainstaluje (drivery) jak np. MoreTV nie rozpozna karty i żadnych kanalów Ci nie znajdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 a wiec tak: os-win xp pro stery z cdka [dolaczone do tunera] program zwie sie PixelView Station i byl dolaczony do tunera... fotek nie widac bo narazie nie udalo mi sie ich wrzucic:/ [ no serv.] jak cos to moge na @ wyslac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cima1 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zainstaluj MORETV www.moretv.prv.pl na stornce znajdziesz też opisy jak wszystko ustawić, mam podobną kartę i u mnie nawet bez sterów z płyty chodzi tuner!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 program zwie sie PixelView Station i byl dolaczony do tunera... Odradzam korzystanie z tego oprogramowania. Dziala po prostu fatalnie :? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 U mnie na tym sofcie nie nie działa w ogóle. Tu opisałem swoje problemy: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52149 @ rout - wyślij jednak to do mnie, zamieszczę jak będę mógł (oczywiście o ile mnie nikt nie uprzedzi) W domu wiszę na modemie i mogę to zrobić tylko na uczelni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 walnelo mi sie powiadamianie o odp i dlatego tak pozno:/ ale nic z tego:/ wykasowalem tego pixelstation , uruchomilem Dscalera i jest w lewym dolnym 'no video signal found' a kabel siedzi !:/ a stronka moretv nie dziala mi cus:/ macie jeszcze jakies sugestie panowie?[panie tysh ofcoz;p] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...