Makonar Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Od razu mówię, że w sprawie nowych radków, to nie mam żadnych technicznych informacji, bo nie potrzebuje, skoro mnie na niego nie stać... Zainteresowała mnie kwestia AGP Pro. Otóż, nowy Radeon nie obsługuje tego łącza, a dlaczego? Przecież AGP Pro to nic innego jak łącze dla kart posiadających 128 ramu i więcej, oraz pobierających więcej mocy niż to co mamy na rynku. Dlaczego Radeon nie będzie w tej wersji? Może wyjdzie Radeon Pro? Kto wie jak z tym jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Myśle że z tego powodu iż tylko ASUS i SOLTEK ma na płytach to złącze a co z posiadaczami ECS-ów :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A po co ATI9700 agp pro? przecież to wymyślono za czasów, kiedy agp chodziło na 3,3v... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Jestem pewien, że AGP Pro, nie zaszkodziłoby prądo-żarłocznemu radkowi, ale swoją drogą, nawet SiS nowy ma AGP Pro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Jestem pewien, że AGP Pro, nie zaszkodziłoby prądo-żarłocznemu radkowi, ale swoją drogą, nawet SiS nowy ma AGP Pro... Moze sie myle ale kwestia AGP Pro to nie kwestia chipsetu (pod warunkiem ze wogole obsluguje AGP). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Oczywiście, ale chodziło mi o to, że nawet nowy zaawansowany produkt Shuttla (SiS 648) wychodzi wyposażony w AGP Pro. Skoro jest to funkcja przestarzała, i nawet najnowsze, najbardziej zaawansowane karty nie będą go obsługiwac to po jaką cholere je montowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Przecież ATI zaproponowało bardziej uniwersalne rozwiązanie niż AGP Pro - dodatkowe zasilanie kabelkiem z zasilacza kompa: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 AGP Pro jest zgodne z ,,normalnym'' AGP wiec ktos kto ma taka karte musi kupic jedna z tych plyt a reszta i tak wsadzi swoje AGP 4X. Zreszta AGP Pro zostalo zastapione AGP Pro 50. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...