BOAR Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 mam pytanko do ludu: kto chcialby miec taki bajer w kompie i ile sklonny bylby dac za taki LCD? kilka linkow: http://www.virtual-hideout.net/reviews/cas...c_16x2_diy_lcd/ http://www.bit-tech.net/article/77/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ja bym dal do 150/max 200 za caly zestaw, ale nie za zielone lcd tylko za czerwone albo niebieskie, a co masz jakies na zbyciu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOAR Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ja bym dal do 150/max 200 za caly zestaw, ale nie za zielone lcd tylko za czerwone albo niebieskie, a co masz jakies na zbyciu? czy mam - wlasnie idzie poczta - 4x20 :) i bede nad nim pracowal - mam wszystko co potrzebne itp. powinienem cos wykombinowac. z kolorami to widzialem na zach. www - moglbys sam sie w to pobawic. moge tez miec LCD 2x16 - kilka sztuk szczerze to za 150 chetnie bym sie tym zajal - jak odniose sukces to dam tobie znac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ok :), ale nie spopdziewaj sie ze jak bedziesz mial dla mnie niebieski lub czerwony za 200 to sie na niego rzuce ;), jak bedzie taniej u konkurencji to u nich kupie, ale jesli zaproponujesz rozsadna oferte cenowa i porzadne wykonanie to czemu nie, mozna by cie tez na stronke u nas wrzucic, to kombinuj i zobaczymy jak to bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A do czego jest taki wyswietlacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A do czego jest taki wyswietlacz? Mozesz sobie wyswietlac wszelkie temp, obroty, napiecia itd. pozatym moze pokazywac co leci w winampie itd. Wczesniej byl watek z duza iloscia zdjec z linkami. Ktos moze przypomni? Ja jestem leniwy dzis wyjatkowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOAR Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 A do czego jest taki wyswietlacz? zobacz sobie - kliknij na linki w pierwszym poscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Hmm sam wyswietlacz to nic takiego za 40 zeta mozna kupic. Z tego co zrozumialem to sie podlacza do portu rownoleglego. Bez programu to wyswietlacz nic nie pokaze. Napisac program na peceta w szczegolnosci cos dla Windy co ma wspolnego z BIOS-em to juz jest kawal roboty. Ja planuje zrobic taka stacje kontrolno-pomiarowa z takim wyswietlaczem i prostym menu do kontroli, pomiarow wiatraczkow temperatury ew. peltiera. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Z tego chyba nie da się zrobić czegoś by mi się przydało. Ja potrzebuję urządzenia, które by mierzyło temperaturę i napięcie z kilku źródeł, ale nie tych, do których czujniki już są na płycie, tylko ze swoich własnych czujników. Generalnie nie potrzebuję tego, co pokazuje mi hw monitor w komputerze. Potrzebuję czegoś niezależnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Hmm sam wyswietlacz to nic takiego za 40 zeta mozna kupic. Z tego co zrozumialem to sie podlacza do portu rownoleglego. Bez programu to wyswietlacz nic nie pokaze. Napisac program na peceta w szczegolnosci cos dla Windy co ma wspolnego z BIOS-em to juz jest kawal roboty. Soft juz zostal napisany, oczywiscie mozna wlasny pisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOAR Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Hmm sam wyswietlacz to nic takiego za 40 zeta mozna kupic. Z tego co zrozumialem to sie podlacza do portu rownoleglego. Bez programu to wyswietlacz nic nie pokaze. Napisac program na peceta w szczegolnosci cos dla Windy co ma wspolnego z BIOS-em to juz jest kawal roboty. Ja planuje zrobic taka stacje kontrolno-pomiarowa z takim wyswietlaczem i prostym menu do kontroli, pomiarow wiatraczkow temperatury ew. peltiera. Pozdro Dexter jak mi znajdziesz LCD 4x20 za 40zl to kupie od ciebie 10szt :). a z softem to zaden problem - jest tego sporo i calkiem dobrego. z niezaleznych zrodel to juz problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Nie mowlem ze 4x20. Tam widzialem wyswietlacz 2x16 taki juz mozna spoko kupic za 40 zeta Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 ja moge sprzedac 4x20 nuwka sztuka nie jeżdzona za 45 zyla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...