Geralt18 Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Hej. mam pytanie. czy do switcha mozna podpiac neostrade i podzielic wtedy sygnal???? bo jeden kumpel mowi ze sie da a drugi ze nie. poradzcie cos i chce podkreslic ze nie mam zamiaru sam osobiscie niczego dzielic tylko ze zastanawia mnie ten fakt chce poznac prawde neostrada teraz na bank jest na USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Da sie - specialny switch do neo ale teraz neo jest chyba na USB to jest problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Hyhyhy...Jak juz to router ;) Switchem sie nie da :P (chyba :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 lukasrz: jak się nie znasz to po co się wypowiadasz? Specjalny switch. Pff. Router. I są routery obsługujące wan na usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 lukasrz: jak się nie znasz to po co się wypowiadasz? Specjalny switch. Pff. Router. I są routery obsługujące wan na usb. :evil: Miałem na myśli router a napisałem switch :evil: A to że jest coś takiego na USB to rzeczywiście nie wiedzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Ale napisałeś coś zupełnie innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 małe pytanko- jak wyłączyć dostęp do neta(neostrada) na TYLK jednym z kont w winXP prof. aha- jestem połączony przez ruter! z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...