v1ru5 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ssać patcha http://www.3dgamers.com/dlselect/games/dri...pdate1.exe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ja dopiero dziś będe miał czas by dłużej pograć, i wcale nie zrażają mnie wasze komentarze że gra jest badziewna, niedopracowana itd.... Street Legala też wszędzie jechali, ale jak dla mnie tamta gierka była ekstra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ssać patcha 1344246[/snapback]Poniewaz zrobilem pelen uninstall wiec mam prosbe:moglbys zdradzic co on poprawia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 niestety nie pisze co on zmienia, a zainstalowac patcha nie moge bo reinstal systemu zrobilem i mi wyskakuje ze nie moze znalesc zainstalowanego driv3ra :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Zreszta kogo teraz obchodzi Driv3r kiedy pojawil sie prawdziwy hicior - Chaos Theory !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Oooo widzisz! Dobrze gadasz! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Oooo widzisz! Dobrze gadasz! :wink: 1344313[/snapback] Nie ciesz sie za szybko.To info jednak okazalo sie trefne :((( Ehh. Ale i tak D3 przejdzie w zapomnienie jak tylko sie pojawi CT (miejmy nadzieje,ze moze pozniej wyjdzie,albo chociaz przed swietami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) No z tego co pamiętam, to premiera CT zapowiadana była na marzec/kwiecień 2005, czyli lada moment. Pozostaję więc zacierać rączki i cierpliwie czekać :D Aaaa i jeszcze jedno. Stargalem i zainstalowałem tego patcha ale jako takich rożnic w grze niestety nie zauważyłem.... Pozdro 4 All Edytowane 23 Marca 2005 przez Crisis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Ewidentnie coś tu smierdzi , grze na ta chwile daje 4,5/10. Po spedzeniu sporego czasu w opcjach mozna go wreszcie tak ustawic zeby chodzil i dalo sie sterowac ale ...... nie sposob wyliczyc wszystkich bugów .... bosze nawet kierownica sie nie kreci tylko gosc jezdzi po niej rekami .. :), miasto puste, szaro i buro , textury straszliwie daremne , samochody , domy ,bleee. Najwiekszy plus to jednak model jazdy, mozna poszalec , w tym wzgledzie jest dobrze. Przyczepic sie mozna natomiast do slupow , jak ktos juz napisal sa niezniszczalne i bardzo upie****we. Sterowanie pojazdami po ustawieniu opcji spoko, jak w innych tytulach ale bieganie po miescie porazka. Kamera dretwa i niewiem czy tylko u mnie , a moze ja tego nie znalazlem w opcjach ale nie mozna chyba strafe'owac ! do tego strzelanie , celowanie strasznie trudne , nieplynne i wogole. Mam nadzieje ze to rzeczywiscie jest jakas beta czy cos bo w tej chwili wliczajac czas oczekiwania to wszystko jest nie do przyjecia. Do tego 5GB na HDD , ciekawe co , pewnie te wysokorozdzielcze textury :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 ... a moze ja tego nie znalazlem w opcjach ale nie mozna chyba strafe'owac !... 1344689[/snapback] Da się - nie wiem która opcja, ale ja tak mogę :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Nexer > faktycznie , wreszcie znalazlem, juz sie da :) Ogolnie dla osob ktorym niezadobrze chodzi polecam wylaczyc cienie. ps. nie leci nawet woda z rozwalonego hydrantu :P EDIT *** Na oficjalnym forum ludki tez narzekaja na to co wszyscy wiec to chyba jednak ' pelna ' wersja :( Edytowane 23 Marca 2005 przez Robertus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Yyy woda z hydrantu ?? U mnie czegoś takiego nie ma :| /=Edit=/ Thx wunat :* Zmęczony byłem :] Edytowane 24 Marca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Nexer: pomoge Ci ps. nie leci nawet woda z rozwalonego hydrantu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Jeśl ito faktycznie finalana wersja ,i te wszystkie zarzuty są uzasadnione to ktoś powinien tą firmę puścić z torbami ,to niewybaczalne żeby takiego gniota sprzedawać , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Gralem... odinstalowalem.. :D ta gra to porazka... fizyki 0 grafika moze byc ale co z tego jak gram z dzwiekiem to mi sie system restartuje caly? mieliscie takie cos? ktos na zachodni forum pisal ze ze ma dzwiek zintegrowany realteka (w moim przypadku abit NF7) i tez mial restarty. Moj sprzet to athlon 2000@230X9,5 i geforce 6600. Stery mialem 71.84.. nie wiem czego to wina ale w innych grach mi sie takie cos nie dzieje. :/ LOL :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 gra wyglada strasznie lipnie na kompie pewnie dlatego ze to totalna konwersja z ps2 dlatego te tekstury takie slabe szkoda ze olali graszy z pc i nic nie zmienili, dlatego ja ustawilem gierke zeby wygladala mniej wiecej jak na konsoli czyli dalem 640 + antyaliasing i rzeczywiscie masa bledow niektorych to odstrasza ale ja przeszedlem D3 szybko bo podobala mi sie historia i akcje w Undercover nie mialem problemow z misjami, te z beczkami i strzelaniem do ciezarowki przeszedlem za 4 razem mimo ze niedorobiona jak cholera to i tak fajnie bylo w nia pograc bo lubie takie gierki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertus Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Saimek > tez mam Realteka na Gigabyte (nforce2) ale problemow z dzwiekiem niemam zadnych i zwisow tez zadnych. Giera zryta troche ale stabilna:) Jak znajde troche wiecej wolnego czasu to sproboje sie zaglebic w story bo wydaje sie ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) Ludziki. GRA I TAK MA BYĆ STABILNA,wiadomo. Ale posluchajcie. NA drzewkach mi migają czarne teksturki i na budynkach. I to jest u innych też i występuje zawsze, regularnie wiem. Jednak któegos razu gram i nagle miałem poziome pasy na ludziach i budynkach i pozniej zniknęło(po samym restarcie tylko planszy). CZyli to było nieregularnie. I czego tu sie doszukiwać? Wina już k graficznej czy się żle plansza wczytała? czemu to mialem jeden raz? i juz nie mam Edytowane 24 Marca 2005 przez sewsew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) mow mi debesciak ewentualnie mistrz :wink: :wink: :wink: :lol: przeszedlem przed chwila cala gre...bez kodow... ... No to gratuluje Lukk wytrwałości, podobnie jak innym którzy mają cierpliwość do tej gry. Próbowałem tym sposobem, ale albo beczki i tak wybuchały i podrzucało mi tył samochodu, albo zdążyłem wystrzelać dwa magazynki i ciężarówa zmieniała pas ruchu albo skręcała w inną uliczkę. A jak już ktoś pisał dogonić cieżarówkę wypełnioną tysiącem beczek siedząc w sportowym cabrio, to w tej grze nielada wyczyn. Dzięki za radę, ale to już nie aktualne. Dla mnie Driv3r jest już dosłownie i w przenośni "skończony". San Andreas przybywaj!!! EDIT Chcecie sie posmiac? Prosze bardzo. Ruchome piaski? Bohater "bez cienia" wątpliwości. Po co pływać jak można chodzić? Lewitacja? Being747? Nie! Ciężarówka! No i co z tego, że wybuchł? Edytowane 16 Maja 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Ludziki. GRA I TAK MA BYĆ STABILNA,wiadomo. Ale posluchajcie. NA drzewkach mi migają czarne teksturki i na budynkach. I to jest u innych też i występuje zawsze, regularnie wiem. Jednak któegos razu gram i nagle miałem poziome pasy na ludziach i budynkach i pozniej zniknęło(po samym restarcie tylko planszy). CZyli to było nieregularnie. I czego tu sie doszukiwać? Wina już k graficznej czy się żle plansza wczytała? czemu to mialem jeden raz? i juz nie mam 1345800[/snapback] ty masz 9 latek czy jestes niedorozwiniety???? gościu zmień płyte bo sie żygać chce juz chyba 5 czy 6 raz pierd0lisz 0 tych jeba.... migających paskach co je tylko raz mialeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wisielec: hahaha wiedzialem to ty jestes sew999 z www.frazpc.pl http://www.frazpc.pl/b/103205 im widze ze tez zawracasz cztery litery swoimi idiotycznymi postami, takich ludzi sie odrazu banowac powinno, albo jak Kevin Mitnick zakaz zblizania sie do kompa z netem!!!!!!!!!!!!!!!!! PS odpisz mi koniecznie bo tu z kumplami niezłą polewke z ciebie mamy (zresztą podobnie jak uzytkownicy forów których raczysz takimi postami.) a jak mi sie nie spodoba to co napiszesz to wkleje linki do tych sławnych postow z frazpc.pl, wtedy dopiero bedzie ubaw na calego!!! Edytowane 24 Marca 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Hehe fajne screeny Mogiel. Spoko że samochód w ziemi stoi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiolo Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mogiel ---> Przy tym ostatnim screenie a zwłaszcza przy podpisie nakryłem się kolanami ze śmiechu :). A na tym trzecim od końca czy to przypadkiem nie jest Tommy Vercetti z GTA:VC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 To jak takich jaj nie uświedczyłem jak grałem w to na Xbox'ie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mogiel ---> Przy tym ostatnim screenie a zwłaszcza przy podpisie nakryłem się kolanami ze śmiechu :). A na tym trzecim od końca czy to przypadkiem nie jest Tommy Vercetti z GTA:VC? 1346554[/snapback] Tak, to jest podtekst to GTA:VC. Ten typ w grze nazywa się Timmy Vermicelli i zauważ, że ma na rękach takie dmuchane dżingle które pomagają dzieciom pływać bo przecież Tommy z GTA nie umiał pływać. Jest 10 takich typów poukrywanych w każdym mieście. Jak ich znajdziesz i zabijesz to otwierają sie jakieś dodatkowe rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ehh to i ja się wypowiem..... grałem w to juz jakiś czas temu... na PS2.... no i dobijało mnie sterowanie i płynność.. .hmm a raczej jej brak.... Dziś z nadzieją włączyłem to coś na PC... no i jeszcze lepiej.... nie wiem czy to tylko moje wrażenie ale na PC jest więcej bugów... :/ ... płynność na moim PC jest gorsza niż na PS2.... sterowanie nadal do dooopyyyy.... Ehhh szkoda... zapowiadał się naprawde fajny tytuł.... .. Teraz czekać na GTA:SA na PC... ide pogiercować w GT4... na pożyczonym Pleju.... pozdrawiam... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 W starsze częsci Drivera grałem na PS, szczerze powiem że nawet nieźle się grało. Ale z tych screenów wynika że ta część Drivera to jest kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 witam kiedy ma wyjsc demo driv3ra ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 A co??? Czyżbyś się spodziewał, że demo będzie lepsze od pełnej wersji?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 witam kiedy ma wyjsc demo driv3ra ??? 1347317[/snapback] Hehe, dobre pytanie. A tak wogóle to już jest pełna wersja Drivera i nie trzeba grać w demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Hehe, dobre pytanie. A tak wogóle to już jest pełna wersja Drivera i nie trzeba grać w demo 1347408[/snapback] nie każdy jest piratem jak ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...