Skocz do zawartości
sliqe

Idea MIX - prezent

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie budze dzisiaj rano , biore telefon do ręki patrze sms ... no spoko otwieram go patrze - twój stan konta został zasilony 25 złotyni :| . Czyżby prezęcik od IDEI na mikołaja ? :D CZY TEZ DOSTALIŚCIE COŚ TAKIEGO MIXOWCY ? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja chciałbym powiedzieć że idea jest do kitu, delikatnie mówiąc, chciałem sobie kolejny raz przedłużyć umowę (mam w idei abonament już 4 lata) a oni mi wciskają jakieś telefony kiszkowate, nikie 3510 albo samsunga c 100 ALBO SIMENSA S 55 ZA 200 ZŁ. PO TAKIM CZASIE KOŻYSTANIA :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja chciałbym powiedzieć że idea jest do kitu, delikatnie mówiąc, chciałem sobie kolejny raz przedłużyć umowę (mam w idei abonament już 4 lata) a oni mi wciskają jakieś telefony kiszkowate, nikie 3510 albo samsunga c 100 ALBO SIMENSA S 55 ZA 200 ZŁ. PO TAKIM CZASIE KOŻYSTANIA

to zmien operatora a bedziesz miec prezez rok abonament za 50% ceny. ja mam tak samo jak ty ale i tak zostane w idei. wezme chyba nokie 6610.

a tak wracajac do tematu: to w popie jest promocja nowa - tyle ile wygadasz (prezez doladowanie) w poprzednim miesiacu dostajesz w nastepnym (przez pol roku). a mix to przeciez taki popak z abonamentem wiec moze o to chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja chciałbym powiedzieć że idea jest do kitu, delikatnie mówiąc, chciałem sobie kolejny raz przedłużyć umowę (mam w idei abonament już 4 lata) a oni mi wciskają jakieś telefony kiszkowate, nikie 3510 albo samsunga c 100 ALBO SIMENSA S 55 ZA 200 ZŁ. PO TAKIM CZASIE KOŻYSTANIA  :evil:  :evil:  :evil:

A wiesz co się robi w takiej sytuacji? Ja się ostatnio dowiedziałem co zrobił mój znajomy od początku ma telefon w Idei (4lata) poszedł do tego ich punktu autoryzowanego i pyta się jakie są telefony oni mu pokazali pare starych modeli za dużą kase, on się wkurzył poszedł do domu napisał podanie, że rezygnuje z ich usług i przechodzi do innego operatora (to podkreślił), nie minoł tydzień jak to wysłał a gość przyjeżdża do niego osobiście z walizką pełną telefonów (nowych modeli) żeby sobie wybrał po promocyjnej cenie.

Z takimi trzeba twardo jak się nie postawisz to mają Cie gdzieś, a żeby klijent został gotowi są nawet do Ciebie pofatygować.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja w tym przypadku chciałbym pochwalić Idee... jak do nich zadzwoniłem jakies 1 rok temu i zapytałem co musze zrobić aby zrezygnować z ich usług (nie przedłużać umowy) to konsultantka zaraz mnie przełączyła do jakiegoś tam specjalisty, który to próbował mnie zatrzymac jakąś tam specjalną ofertą co mi sie bardzo spodobało (i tak nie mogłem u nich zostać bo mi sie nie opłacało) że potrafią dbać o klienta....

A ostatnio dzwonie do Plusa że skradziono mi telefon i chciałbym już teraz przedłużyć umowę i otrzymac nowy (umowa mi sie kończy jakoś na początku stycznia), niestety konsultanka powiedziała, że takiej możliwości nie ma bo coś tam coś tam (nie pamiętam dokładnie) no więc pytam sie co należy zrobić aby zrezygnować... i tu rozczarowanie! oznajmiła mi że miesiąc wcześniej musze udac sie do salonu głównego i tam złożyć pismo... ZERO jakiejkolwiek próby zatrzymania mnie...

HAŃBA DLA PLUSA!!!

UPDATE:

W styczniu mam zamiar <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> znowu tel na abonament... ale nie mam pojęcia w jakiej sieci... Każda mnie czymść zraża do siebie...

ERA - kojarzy mi sie że jest droka i za dużo kręci...

PLUS - drogie fony i do tego zero przejmowanie sie klientelą

IDEA - spółka z TPSA... wydaje mi się że oferują słabą jakość usług... zasięg .. częste problemy (przeciążenia itp...)

Może ktoś mi coś poradzi ze swojego doświadczenia??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poradze Ci tyle ze plus ma fajne autoryzowane punkty sprzedazy (jak ktos chce podam namiary w gdyni, kolesie co tam pracuja sa naprawde ok) czego nie można powiedziec o Erze, 30(!) min czekałem aż blondi za kasa zasili zdalnie konto taktak. Wczesniej w salonie Ery tez zostalem potraktowany niezbyt uprzejmie (mimo ze bylem potencialnym klientem dla nich)Opisałbym to dokladniej ale nie mam sily juz do Ery :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi