M3Sj4sH Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Mam takie male pytanko w zwiazku z DX 9.0. Chcialbym sobie pograc w noge gierki, mam to co w podpisie [ czekam na Radka 9700 ], ale przed zmiana sprzetu na starym kompie [ Abit KT-7 RAID, duren 800, 448 mb ramu i grafa co w podpisie [ GF 2 MX 400 ]] po zainstalowaniu Gta 3: Vice city i wraz z nia musialem zainstalowac DX 9.0. Po tej operacji nic nie chodzilo. Niektore programy, zadna gra. Sciagalem jakies latki z microszajsu, ale nic nie pomagalo. Dlatego czy moge teraz zainstalowac DX 9.0 na kompie [ jak tak to jaka ver. ?] czy musze czekac na Radoslawa ? Bo tak leza te plytki a nie mam w co grac. Na radka poczekam jeszcze z miesiac-dwa. Zaznaczam od razu ze szukalem odpowiedzi w SZUKAJCE :D , ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 hm.. dziwne ze nic ci nie chcialo chodzic. zainstaluj 9.0a lub 9.0b. ja latam na 9.0b i jest oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 hm.. dziwne ze nic ci nie chcialo chodzic. zainstaluj 9.0a lub 9.0b. ja latam na 9.0b i jest oki. No wlasnie wiem, ze dziwne. Brakowalo jakichs bibliotek. Gra zadna nie poszla. Nawet niektore programy nie chodzily !!! Slowniki, leksykony... :o Z microszajsu sciagac DirectX`a czy z jakiejs stronki ? Jakies poprawki itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 IMO sciagnales lewego DX'a - sprobuj raz jeszcze z innego sajta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 na www.underpl.org jest pelno przydatnych progsow. tam tez powinien byc dx9.0b. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Chcesz mieć pewnośc że bedziesz miał dobrego DirectX'a to sciagaj go ze strony microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Nie uwierzycie :P Chodzi 8) Dzieki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 qrde , mozecie podac linka do dema ati? bylo podawane niedalej jak przedwczoraj ale ja nie moge znalesc , osleplem:/ takie zajefajne jest , wypadajace kulki z rur i uderzajace o struny. nie moge tego znalesc , pls help.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...