Gość Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Yo Kiedyś już zgłaszałem ten problem na tweaku a mianowicie sterowniki od mojej dźwiękówki nie działały przy pełnym sprzętowym wsparciu DX'a (mam zainstalowanego 9.0b) te stery to WDM'y ver. 0639 z tymi sterami wszystko poprawnie działało gdy suwaczek był na 2 kresce od lewej strony ale odkryłem że ze sterownikami typu VxD działa wszystko dobrze tzn. pełne wsparcie DX'a i teraz ma parę pytań... :arrow: Jaki typ sterów jest lebszy WDM czy VxD, :arrow: ile tracę gdy nie mam pełnego wsparcia DX dla dźwięku (tzn. czy tracę na wydajności np: w gierkach), :arrow: co lepiej mieć zainstalowane stery typu WDM bez przyśpieszenia DX czy VxD z pełnym przyśpieszeniem DX Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Sterowniki WDM sa raczej bardziej wlasciwe. Co do przyspieszenia sprzetowego, odczules jakies roznice gdy suwak byl na drugiej lub 5 kresce? Dla takiej karty to chyba bez znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Yo Sorry że odkopuje topic. Mam jeszcze pewne pytanie do tych nieszczęsnych seterów (WDM) a mianowicie kiedy w dxdiag mam ustawine pełne przyśpieszenie dx to w uwagach pojawia się następujący komunikat: Wyniki testów modułu DirectSound: Wystąpił błąd w kroku 17 (Odtwórz): HRESULT = 0x80004001 (Nie zaimplementowano) i najparwdopodobniej ten komunikat jest przyczyną całych nieszcześć ale co on oznacza jak to zlikwidować :?: bo nie mam zielonego pojecia :(. Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 http://www.soyousa.com/downloads/selectres...lts.php?col2=46 Tutaj są nowsze - 0644 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 http://www.soyousa.com/downloads/selectresults.php?col2=46 Tutaj są nowsze - 0644 Nie naprawiły problemu ale dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Spróbuj odinstalować dx 9.0b najlepiej dxbusterem albo jakimś innym uninstalerem i zainstalować na nowo stery do cmedii a potem dopiero dx9.0b, mnie to najcześciej pomagało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 http://www.soyousa.com/downloads/selectresults.php?col2=46 Tutaj są nowsze - 0644 Jest lepiej w porównaniu z 639? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...