Skocz do zawartości
zoil

Jak bawia sie amerykanie - (56k warning)

Rekomendowane odpowiedzi

Post jest zatytulowany jak bawia sie amerykance, ja bym go inaczej nazwal, jak bawia sie popieprzeni, chorzy i biedni ludzie, ktorym najwidoczniej z braku zajecia i nadmiaru kasy pokrecilo sie w tych pustych lbach, tu dla mnie nie ma nic z fascynacja bronia, nic z polowan wiec nie odbierajcie to w ten sposob ze stawiam to w zlym swietle z tego powodu, przede wszystkim popatrzcie na tych ludzi!

ot co

np ta scena http://gulfcoastarmory.com/shoots/8-25-01/keith-ak.jpg

facet o zgrozo nawet nie umie trzymac broni!!! 8O 8O 8O i to ma mnie imponowac???

scena nr 1

gowniara zamiast sie uczyc strzela z karabinu maszynowego, ubrana w rozowy rozowy rozowy, przeciez tu na pierwszy rzut oka widac jakies skrzywienie psychiczne, no ale czego oczekiwac po dziecku ktore sie tak wychowuje, ja bym nie chcial poznac takiej rodziny, typowo amerykanska, maz grubas 150 kg oglada mecz przy 50 piwach, w przerwach jezdzi postrzelac, matka...

scena nr 2

grubas, swinia zeby nie powiedziec wieprz, w jakiejs obrzyganej koszulce, wstretnej jak jakis goryl z dzungli, wypasiony jak swinia, ubrany jak swinia i zarosniety jak swinia, dziwne ze takim ludziom robi sie zdjecia...

Dla mnie fascynacja tego czlowieka bronia nie rozni sie niczym od jego fascynacji piwem...

scena nr 3

to samo co wczesniej, trzymanie broni, zla postawa - tragedia!!! nie skomentuje

scena nr 4

kaleka ktory pewnie po pijaku rozwalil sie w aucie nagle zapalal checia rozrywki...

scena nr 5

fajna ale wyglada jak nie stad... kilka innych tez na takie wyglada, jest to jedyna scena w ktorej widac ze dziewczyna wie do czego sluzy bron, reszta...

Nie ma tu nic z hobby zwiazanym z bronia, mamy tu do czynienia z jakas banda niedorobiencow i przyglupow, ktorym sie nudzi na starosc i zamiast zbierac grzyby strzelaja z broni

Jesli szukacie scen jak bawia sie amerykanie to zaczynacie od najgorszej z mozliwych stron

Wiekszosc z tych scen poraza amatorstwem, brakiem odpowiedzialnosci, brakiem oleju w glowach i brakiem jakiejkolwiek wiedzy na temat broni, na dodatek sa niesmaczne jak i ci ludzie, jak mozna dac bron takim TLUMOKOM... cud ze wiekszosc tych amerykancow nie odstrzelila sobie jaj tudziez co innego z takim podejsciem do broni, nasi szweje po tygodniu w wojsku umieja strzelac lepiej, tylko nie maja czym...

Jak napisal zoil, hobby moze i ciekawe, jedyne co budzi "podziw" czy jakkolwiek to nazwac to bron, bo my takiej nie mamy, ale te zdjecia i ci ludzie to jakas kpina...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi