Skocz do zawartości
tomasir

Magnetowid. Czas tylko do 16.30 dziś(wtorek).POMÓŻCIE!

Rekomendowane odpowiedzi

Z góry dziękuję za zaintersowanie. Oto aukcja:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18669694

Zastanawiam się czy warto taki magnetowid nabyć. Cena z wysyłką 200-230 pln. Czy w tej cenie mogę coś lepszego nabyć?

Po prostu wogóle nie orientuje się na magnetowidach, choć marka grundig nieźle mi się kojarzy.

Uprzjemie proszę moderatorów by nawet jeśli ów wątek narusza regulamin (wątpię) to prosze o wyrozumiałość i nieusuwanie (niezamykanie) wątku do dnia jutrzejszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To stary model (2-3 lata), jesli chcesz go kupić to tylko odbiór osobisty i dokładne sprawdzenie. Z tego co pamiętam ta seria magnetowidów Grundig była mocno awaryjna, a naprawy są drogie.

---

AT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z góry dziękuję za zaintersowanie. Oto aukcja:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18669694

Po prostu wogóle nie orientuje się na magnetowidach, choć marka grundig nieźle mi się kojarzy.

.

a mi na odwrot znajomi meli grundigi koledzy tez i im sie sypaly moje wideła jeden sanyo a drugi JVC klekły po jakis 15 latach a grundigi znajomych rozne jednemu po roku drugiemu po 4 jak juz decydowac sie na taki zakup to trzeba jechac do goscia i osobiscie go z 5 h maltretowac IMO (tak jak tez radził przedmowca)

P.S. tank26 odp na poziomie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sie zgodzic z przedmowca. W domciu mam TV, Magnetowid, wieze jak rowniez DVD jednej marki... Grundig. Polecam ten sprzet. Tv ma juz 6 lat i ani razu mnie nie zawiodl. Magnetowid tak samo! DVD ma rok wiec nic NIE MOGLO sie stac a w wiezy bylo tylko czyszczenie glowic - swojego czasu ja katowalem. Grundiga lepiej oceniam niz Philipsa. Mialem kiedys video tej drugiej firmy i od nowosci mial on problemy z Long Playem, po drugie byl wolny (przewijanie) a po 1,5 roku sypnela sie glowica... No i wtedy kupilem Grundiga! Solidna niemiecka marka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grundiga lepiej oceniam niz Philipsa. Mialem kiedys video tej drugiej firmy i od nowosci mial on problemy z Long Playem, po drugie byl wolny (przewijanie) a po 1,5 roku sypnela sie glowica... No i wtedy kupilem Grundiga! Solidna niemiecka marka!

Muszę cie zmartwić, ten model Grundiga który widać na aukcji jest zrobiony na mechanizmie i elektronice ... Philipsa!!! Tylko układ sterowania (procesor + rozbudowany teletext) robił Siemens. Zresztą marka "Grundig" jest od jakiegoś czasu własnością koncernu Thomson, i nie da się stwierdzić kto to produkuje i konstruuje (telewizory 20', 21' i 25' robione są u nas -> nie wszystkie modele)

---

AT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...