Skocz do zawartości
Dares

Radki 9500 w sklep.benchmark.pl !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przed chwilką zamówiłem tego Radka, sądzę że we Wtorek, najpoźniej w środę dojdzie do mnie. Wtedy napisze jakieś sprawozdanie/recenzję dla tych którzy jeszcze się wachają czy go <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> czy nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gulises:

Też bym wzioł wersję z 3.0 ns, ale 70 zł więcej nie miałem....

Btw: Jak dostanę modowalnego Radka to chyba będę w siódmym niebie :lol:

Btw2: kupował ktoś z was kiedykolwiek coś w komputroniku :?: Jak tak to jakie opinie :wink: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dosc wazna sprawa jest firma produkujaca dana karte ponoc najlepiej kreca sie karty firmy FIC pisza ze z radiatorami i ze zmiana wiatraczka na CPU daja sie krecic o 100Mhz zarowno pamiec jak i rdzen a bez zmian w chlodzeniu zalecaja taktowanie w granicach 65- 70Mhz i ponoc chodzi stabilnie ja tego nei probowalem czekam na raddiatory na pamiatki z siriusa na kotre juz czekam 3 tygodnie :)))) i odpisali mi meila ze przed siwietami powinienem juz dostac paczke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh dzieki za wsparcie ale jesli ktos nie wierzy to poczytajcie sobie inne watki na ten temat co kolesie opisywali jakie numery wycinali

ja tam polecam allegro nei wiem czego ludzie sie tam boja kupowac czasy walow juz minely :) a tam czesto sa fajne karty i napewno jest to pewniejszy zakup niz na tych gownianych sklepach internetowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pierdziele ale sie wkurzylem :x

pol dnia siedzialem na allegro i czekalem na zakonczenie aukcji (radek 9500 128mb@pro) i gdy cena byla 690pln i 5 minut do zakonczenia aukcji czailem sie zeby wsztstkich przelicytowac i po kolejnym odswezeniu patrze i aukcja zakonczona 8O koles w uzasadnieniu napisal ze przekrecil karte, shit :evil:

tak wiec pozostaly dwie godne uwagi z uwagi na cene i w miare odbra wydajnosc

X-power 9600pro za 650pln - dwa lata gwary

Power Color 9600 pro za 670pln - rok gwary

obie 128mb 400/600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi