Gość Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 bo na fotce one sa dogory nogami :P a ten drugi ma naklejke odwrotni naklejona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 czyli moge spokojnie kupować i na pewno wejdzie ?:D i w końcu ma dmuchać w dół ten drugi wiatrak tak ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 tak, ten drugi wyciaga gorace powietrze z nad proca ( z godnie z zaleceniami AMD i prawami termodynamiki czy konwekcji niepamietam ze cieple powietrze do gory leci) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 aha no to ok.. :D tylko troche dziwne ze do zasilacza leci gorące powietrze to nie jest bez sensu ?? i czy nie neraża sie asilacz?:D no ale to juz taki jakis chyba poboczny i naukowy topic:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 kup se 420w za 300zł. Z czasem byćmoż będziesz chciał podłączyć dodatkowe wiatraki, ledy , neony lub inne prądożerne elementy komputera i 360watowy bycmoże już niewystarczy... . Zresztą skoro cie stać na te radeony to dlaczego dla bezpieczeństwa niedopłacić te 100zł , skoro to może to uratować ciebie przed spaleniem kompa za 2000zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 nie no źle chyba zrozumiałeś:) niezbyt mnie stać.. no i dlatego chce kupoić taki zasilacz żeby było po prostu bezpiecznie.. a nie siedzieć na bombie :D na tym codegenie mam obecnie kilka dodatkowych wiatraków i niby nic na razie :D no ale wole nie przesadzać.. no i chyba juz ten chieftec z 2 fanami wystarczy :D a na 420 nie mam juz kasy.. PS Radeony to tylko plany i z pewnością będzie to tylko jeden radeon :D a cała kasa jaka mi kiedykolwiek wpadnie to na kompa idzie . więc raczej mnie nie stać na takie drogie zasilacze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Noto zwykły 360watowy chieftec powinien ci spokojnie wystarczeć. Zresztą jeśli chcesz mieć 100% pewność że dobrze wybrałeś, to wpisz w wyszukiwarce zasilacz(+ odmiany tego słowa np. zasilacze), zaznacz szukanie tylko po tematach i przeleć minimum 20 ostatnich tematów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...