yaro120 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 No więc zakupiłem to cacko, jest bezszelestny, ale temp wysoka, co mam zrobić żeby pracował na wyższych obrotach, jak zewrze kabelki które nim steruje (wolniej szybciej) ile obrotów osiągnę i jaki hałas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 będzie baardzo głośny, ale ja robię tak, że obcinam czujnik i wstawiam tam FanMate1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ktory model macie na mysli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18446320 O tym mówie !! I chce żeby było cicho, może to to co tam zmienia obroty wentyla wymienić, jak tak to na jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ja wlasnie na takie cos czekam : http://www.sirius.pl/art.php?id=127&typ=te...st&aid=95&pid=2 ponoc cichy bo na hydro suspension i male obroty bo ciezko go rozpeedzic hehe przez en czujnik - zobzczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 na procku cicho i chlodniej to trzeba bylo zalmana brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 będzie baardzo głośny, ale ja robię tak, że obcinam czujnik i wstawiam tam FanMate1 :) a nie taniej dac potencjometr (nawet montarzowy za 50gr - 1zl) w miejsce termistora - zamiast FanMate za 12-15zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 no chyba ze komus lezy fanmate nieuzywany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...