Gość aruś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Chciałbym pozbawić karte graficzną wentylatora i zamienic to na duzy radiator czy ktoś z was testował naprawde duże radiatorki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 poszukaj dobrze to znajdziesz sporo tematow ja np lece juz ze 2 miechy na samym podpilowanym radiatorze od CoolerMastera DI4-7H53D-0L na Gainwardzie GF3 Ti/450 GS na standardowych zegarach (200 i 450 MHz) :P a jakby co to strona ktora wrzucalem pare razy http://www.geocities.jp/numano3/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 duzy moze wiecej ;) ale nie wszedzie wejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 u mnie duzy radiator na radku dal 100Mhz rdzeniowi wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 ja mam na swoim Kyro1 duzy dociety raditor na lewej stronie plytki docinalem z raditora P2 Xeon z prawej strony (na chipie) zostawilem seryjny coolerek bo ladny jest (niebieski pseudoorb) co jakis czas trzeba smarowac wiatrak i wtedy karta chodzi normalnie na samych radiatorach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ja mam bydlaka od athlona i jest bardzo fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 da sie oczywiście ale jak dasz jakiś wiatrakczek niech on sie kreci te swoje 800-500 obr bedzie dużo chłodniej a na pewno nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 da sie oczywiście ale jak dasz jakiś wiatrakczek niech on sie kreci te swoje 800-500 obr bedzie dużo chłodniej a na pewno nie zaszkodziwłaśnie, dobrze jest nawet pod jakimś bydlakiem ustawić wentyl, nawet na 5V, jakoś prawa fizyki trzeba pokonywać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja mam papsta, swego czasu kupionego na allegro. niepamietam jaka ma srednice, ale zajmuje cala szerokosc przodu obudowy i jest na 12 V puszczony(nominalnie 48) i wieje pieknie i cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...