Panek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Napiszcie jakie macie nagrzewnice do WC w swoich zestawach, gdzie je kupiliscie i ile za nie zaplaciliscie. Podajcie tez gabaryty. Mam nadzieje ze to pomoze nowym osobom zakladajacym WC w odpowiednim wyborze. Ja mam taki dylemat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 PO pierwsze wystarczy użyć "szukaj " i wszystko znajdziesz. Teamt wałkowany był już wiele razy. A co do cen to zależy czy nowa czy ze szrotu. Jak ze szrotu to od 12 (chyba nikt nie kupił tańszej niż ja :) ) i w górę, nowa od Lublina koło 80. Wymiary też były podawane... Więc poszukaj we wcześnijszych postach i potem zadawaj pytania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja mam od Ikarusa calkiem spora dwuprzebiegowa. Nic za nia nie dalem bo ojciec pracuje w MZA. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Ja mam od Ikarusa calkiem spora dwuprzebiegowa. Nic za nia nie dalem bo ojciec pracuje w MZA. Pozdro Dexter Tak chociaz na oko powiedz jakie ma wymiary :) Ja bym chcial taka co by byla wielkosci bocznej scianki obudowy gheghe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Tak duza nie jest, nie chce mi sie jej mierzyc. Jest jak zasilacz od kompa razy 1,5 cos takiego Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 to malootka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Te co sprzedaja w zestawach sa mniejsze. A pozatym jest to rownolegla nagrzewnica i napewno wydajniejsza od tych co sprzedaja w zestawach. Ona ma za zadanie ogrzac wnetrze autobusu wiec potrafi odprowadzic cos kolo 600W mocy cieplnej :lol: (porownywalem z nagrzewnica ktora widzialem na overclockers.com tylko ze tam maja mikruske w porownaniu z moja) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Jam mam jakas od opla za 60zeta wymiary: 26x16x4. Nawet niezle sie sprawdza chlodzona wentylem 120mm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 a zmieszcza sie te te wasze do obudowy chiefteca midi?:)) hyh? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Zapraszam do wyszukiwarki :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...