Skocz do zawartości
Panek

Nagrzewnice do WC

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszcie jakie macie nagrzewnice do WC w swoich zestawach, gdzie je kupiliscie i ile za nie zaplaciliscie. Podajcie tez gabaryty.

Mam nadzieje ze to pomoze nowym osobom zakladajacym WC w odpowiednim wyborze. Ja mam taki dylemat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PO pierwsze wystarczy użyć "szukaj " i wszystko znajdziesz. Teamt wałkowany był już wiele razy. A co do cen to zależy czy nowa czy ze szrotu. Jak ze szrotu to od 12 (chyba nikt nie kupił tańszej niż ja :) ) i w górę, nowa od Lublina koło 80.

Wymiary też były podawane...

Więc poszukaj we wcześnijszych postach i potem zadawaj pytania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam od Ikarusa calkiem spora dwuprzebiegowa. Nic za nia nie dalem bo ojciec pracuje w MZA. 

Pozdro

Dexter

Tak chociaz na oko powiedz jakie ma wymiary :) Ja bym chcial taka co by byla wielkosci bocznej scianki obudowy gheghe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te co sprzedaja w zestawach sa mniejsze. A pozatym jest to rownolegla nagrzewnica i napewno wydajniejsza od tych co sprzedaja w zestawach.

Ona ma za zadanie ogrzac wnetrze autobusu wiec potrafi odprowadzic cos kolo 600W mocy cieplnej :lol: (porownywalem z nagrzewnica ktora widzialem na overclockers.com tylko ze tam maja mikruske w porownaniu z moja)

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...