Paweł Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Ma ktoś może ?? Albo coś może powiedzieć ?? Prosze o doradzenie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 1.szukaj było juz omawiane 2.ja widziałem - jest super wg mnie, czekam na jakaś lepszą promocje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 No coś tam było ale to bardzoooooo dawno więc prosze opinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 NO jak bardzo dawno to trzeba bylo sie doczepic do tamtego tematu, GOŚCIU ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Ja tesz widziałem tego sagema. Ja posiadam MY-x5M i ma takie sobie funkcje(szkoda ze nie ma obsługi mp3) ale ma zajeb.... dzwonki coś jakby naturalne(ja mam teraz MR. Hankey the christmas poo :twisted: ) tel prawie nie do zdarcia ale obudowa się szybko rysuje i są przy tym drogie... to tyle odemnie Pozdro Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 ........... a i takie robi fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Świetna fotka... :P Sorki za OT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Dołączam sie do tematu... ale w sumie interesują mnie opinie na temat Motoroli E365, a nie chce zakładać kolejnego postu o fonach :-) Jak ktoś am to niech wrzuci fotki zrobione tą Motorolą... THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 SeeCoo - widziałem na live jakie łądne fotki robi ten telefonik(mojej laski siora go ma - byłej laski :( :( :( ).ALe mam prośbę - da rady powklejać jeszcze troszkę zdjeć tego fajnego kotka :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 raki: motka ktora prosisz hmm mialem ja w lapie :P ma wszystko co trza ale brak wiekszej pamieci ;/ eh a i aparat niestety w nocy nie nadaza ;/ i jak samochod jedzie to widac smugi swiatel :P ale to szczegol ktory mi sie rzucil w oczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 8O 8O ale fota 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Co do E365 to minusem jest jeszcze brak Irdy :( I wlasnie chyba dlatego qpie My-X6 a nie E365 :) - chociaz z wygladu E365 ladniejsza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ... da rady powklejać jeszcze troszkę zdjeć tego fajnego kotka :?: :Dmam jeszcze tylko jedna fotke jak ucieka mi z kieszeni ;p . nie moj kot ani fon a szkoda :? [edit] poprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 nie widać zdjec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...