Skocz do zawartości
Gość

Zalman ZM 80C-HP & RS005

Rekomendowane odpowiedzi

z przodu karty (tam gdzie GPU) wejdą napewno wyższe niż z tyłu, ale te które ty podałeś nie wejdą...z tego co pamiętam to z przodu wchodzą chyba co najwyżej o wysokości ok. 10 mm, a z tyłu właściwie musiałyby być już bardzo niziutkie... oblookaj jeszcze te :

1.alu

2.miedź

3.2 z miedzi

te numer 2 nie wiem jaką mają wyskość, ale chyba nie więcej niż te 10mm.. :?

a za cenę zalman + radiatorki na pamięci może warto :

nothpole

i jeśli masz jakiś wentyl 80x80 to zapodać go na to wszystko i będzie dmuchał na GPU i pamiątki :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja myśle że mozesz se spokojnie wziąśc te revolteki tak jak są na peno nie wejdą ale mozesz se je porozginać na boki i w tedy na pewno sie zmieszczą sam je mama spisują sie bardzo dobrze też se je porozginałem i wyglądają u mnie jak 2x większe ocz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem tez problem z doborem radiatorkow na spod karty z zamontowanym chlodziwem Zalmana. Pomogl mi jeden z forumowiczow i sprezentowal mi fajny nizutki radiatorek (ok 5mm wysokosci) i weszly na styk.

Prawdopodobnie wejda jeszcze te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18690996, ale to komplet razem z wentylem. Kiedys byly same radia na pamiatki na allegro, ale sie nie zalapalem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi