Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 czy http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=453 zmieszcza sie pod tego zalmanka zeby na pamiatki byly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 z przodu karty (tam gdzie GPU) wejdą napewno wyższe niż z tyłu, ale te które ty podałeś nie wejdą...z tego co pamiętam to z przodu wchodzą chyba co najwyżej o wysokości ok. 10 mm, a z tyłu właściwie musiałyby być już bardzo niziutkie... oblookaj jeszcze te : 1.alu 2.miedź 3.2 z miedzi te numer 2 nie wiem jaką mają wyskość, ale chyba nie więcej niż te 10mm.. :? a za cenę zalman + radiatorki na pamięci może warto : nothpole i jeśli masz jakiś wentyl 80x80 to zapodać go na to wszystko i będzie dmuchał na GPU i pamiątki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 wsasadzie najchetniej to bym sobie wode zapodal tylko jak tu rodzicow przekonac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja myśle że mozesz se spokojnie wziąśc te revolteki tak jak są na peno nie wejdą ale mozesz se je porozginać na boki i w tedy na pewno sie zmieszczą sam je mama spisują sie bardzo dobrze też se je porozginałem i wyglądają u mnie jak 2x większe ocz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mialem tez problem z doborem radiatorkow na spod karty z zamontowanym chlodziwem Zalmana. Pomogl mi jeden z forumowiczow i sprezentowal mi fajny nizutki radiatorek (ok 5mm wysokosci) i weszly na styk. Prawdopodobnie wejda jeszcze te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18690996, ale to komplet razem z wentylem. Kiedys byly same radia na pamiatki na allegro, ale sie nie zalapalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ja tez sie zastanawiam co dobrac pod zalmana przy jego zakupie, bo moj winfast ma radiatory na pamieci zintegorowane z radiatorem gpu. chyba nie ma nic takiego co byloby wydajne i jednoczenie male Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...