RS Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 witam mam plyte k7s5a i dysk baracuda IV 40 gb, dysk jest jedynym napędem na pierwszym kontrolerze an drugim jest nagrywarka z cdromem Niemige uruchomic tego dysku w dma tylko jest napisaen ze biezacy tryb : PIO mam windowsa 2000 profesional prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Czy zainstalowałeś sterowniki do płyty głównej?? (o ile wogóle trzeba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 W biosie masz dobrze ustawione? Ja mialem problem z ta barracuda ale tylko z niektorymi biosami HPT370/2 dzialala jako UDMA66. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 Eee to normalka. Winda sie jak zwykle kaszani. Przestaw na slave uruchom Winde i juz masz DMA. U mnie tak sie CDROMek wlasnie kaszanil. Prosty trick i juz dziala jak trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 jak na slave ? to jest moj dysk na ktorym amm windowsa ME i 2000 jest on jedynym napendem na pierwszym kontrolerze na 2 jest stary cdrom x38 CTX i Cdrw LG 16x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 jak na slave ? to jest moj dysk na ktorym amm windowsa ME i 2000 jest on jedynym napendem na pierwszym kontrolerze na 2 jest stary cdrom x38 CTX i Cdrw LG 16x No to co z tego ze masz winde? to nie ma nic do rzeczy. Poprostu zrob to i zobacz jak bedzie. To ze jest jedynym napedem na tasmie i go ustawisz na slave w predkosci dzialania nic nie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...